Dammar bort nu på bloggvilandet :) Amandas första skoldag!

Hejhej på er alla som dyker kanske o kollar när jag är aktiv igen.

Ganska snart tror jag...verkligen har jag inte heller kollat hos andras blogg på hela sommaren, men det har hänt enstaka någon gång inte mycket vilket var skönt att bara ta vara på sommaren.

Nu har jobbet kallat igen och barnen är åter till dagis speciellt Olivia nu sista året på dagis och Amanda nu idag sin första klass!

Det är full fart nu med rutiner, det är mer att fixa o ordna o så men det känns ju bra som det tillhör vardagslivet igen.:)

Amanda var rätt så nervös igår och hon förstorade skolan var ett stort sak för henne och att hon grubblade en massa om skolan innan hon la sig, sen blev hon visst ledsen för det blev lite för mycket för henne.
Idag såg jag till om allt var ok och hon visade med leende på morgonen och var som vanligt igen, jag bestämde jag skulle följa med henne om det var ngt som hon blir ledsen igen så Martin lämnade Olivia och Lukas.

Men allt var helt annat...

Kom till fritid först fick jag träffa hennes klasslärarna Susanne, som är Amandas lärare i åk 1. Trevlig var hon och sen kändes det bara bra för henne och lämnade henne så att jag kunde åka till jobbet vilket blev tidigare än vad jag räknat med.
Var  beredd att komma senare till jobbet om Amanda kände sig jobbigt..

När jag hämtade henne hade hon mycket att berätta om o öppnade ryggsäcken o visade en del papperna som var viktiga att lämna tillbaka imorgon och att det blir idrott imorgon.
Hon var jättenöjd och kände det är roligt att börja skolan. Kul...Såg på informationen att lärarna vill att vi föräldrarna väntar inom tre veckor så att vi kan börja besöka egna barn på skolan. Deras syfte var att kunna lära känna dem och att få rutiner med dem och grupperna är i ordning etc...

Skönt! Nu blir det en ny dag imorgon en torsdag ännu närmar det sig till helg snart :)

-Bye bye -


RSS 2.0