Sammanfattning av helgen.

I fredags slutade jag sent som var inte tänkt, men skriftlig omdöme var inte riktigt klar, hade några kvar och ofta kom man på och reducerar man hela tiden.
Men då är det nog nästan all klar eller enstaka kvar som jag märker nu till nästa vecka..
Efter det kunde jag inte låta bli o åkte tilll Röda Korset direkt och kollade om jag hittade någon. Minns faktiskt inte vad det blev till att inhandlas. Men tog inte bilderna på dem i af...:)

Men dagens köp i h&m var till tjejerna som jag fyndade på rea. Starkt Lila stickad mössa och turkos glittriga handvärmare. De blev nöjda när de fick dem.


                                                          
                             

Sen var det en massa pyssel för dem under kvällen, de hade några toa rullar och fixade med garnnystan till den för att det skulle se ut som hår o sen ritade de ögon,näsa,mun etc.. Kul för dem..
Olivia ville ta bild på mig. OK gav ett leende på kortet och den jag har på mig provade jag om jag skulle behålla eller lämna tillbaka till h&m.


Lördag:
Min mamma och Enar kom tidigt på lördags förmiddagen, det var en härlig umgänge hela dan, trots jag känner som hon har varit hos oss några dagar men icke.
Hon hade med sig lingonsylt, några trädgårdsprylar..det var verkligen snällt att jag fick syrenträd, en vinbärsbuske, en krusbärsbuske, en jag har glömt vad den heter som blommar stora vita till sommaren och kan bli riktigt stort...Får ta bild nästa år om den blir lyckad.
Passade på plantera vårlökar, höstljung och delade på de stora buskarna som blir flera små buskar till ring om äppleträdet.

                                           


Ljuvliga Höstbild!
Helt rätt i det vädret och färgen som tillhör hösten är alldeles för fint!



Bilden nere nämnde jag som jag fått av mamma o Enar dvs vinbärsbuske och kursbärsbuske etc..
Sen vill Olivia ha egen plantering av blomkrukan så ser ni andra bilden har Olivia hittat tre olika o lagt ner i krukan i jord o vattnat igår och idag. :) Martin kämpade med att klippa gräsmattan för gräset var alldeles för hög. har inte klippt på länge och vi hade ju inte bytt snören till gräsmattan som gick av. Den uppsköt för lång tid för att inte ha hunnit med att byta till en ny så lånade vi av grannens gräsklipparen för att klippa så han fick strävan att ta tålamod att klara hela. Duktig mannen!

                               


Efter plantering och ordnade en del så ser det ut som det är nu idag.


                                  

Men idag har jag planterat in några för att kunna klara över vintern och bli nya igen till vår. De köpte jag på rea i COOP o se om de klarar sig.. Halva priset på all trädgårsblommor o buskar. Det var så svårt att välja så köpte jag en hallon, lavendel,några namn jag inte känner till är ju nytt för mig.

 
Olivia kunde hoppa upp till diskbänken, förut måste hon använda med att ta fot på handtagen på lådorna, och det accepterar vi inte för det kan gå sönder så hon har tagit stolen till dit för att gå upp men nu fick man se att hon tänkte att hon hann hela kroppen komma upp och så gladde hon sig inför kameran när jag redan hade i handen så passade jag fota på henne :) Sötnos!! Varför hon kom upp för hon visste att hon har lördagsgodiset där i skåpet som hon o Amanda fått av mormor.:)


Fyndade på blocket!
En lampfot som var tjock trä från början, fixade den o färgade den med sprayen i vitt i somras, sen hade jag en lampskärm med utan tyg som jag tyckte eg var snyggt men Martin upplevde att glödlampan blev för starkt så han släckte den alltid när jag tände på den. Hrmm. Kanske måste byta en svagare glödlampan men i allafall hade jag en starkt orange med brunt som ser ut poncho och hade den över men sen kom jag på spontant att spetsduk skulle passa och man ser resultaten att den blev ju jättebra..Nöjd nu..

Två "Emma" fåtöljer hittade jag på blocket o blev direkt förälskad i dem och mååååste ha, var precis 5 min efter annonsen var inne då ringde jag. Tack o Lov! Åkte till Malmgatan i Örebro o hämtade dem. Fick dem hem som tur de fick plats i kombi volvo bilen, först var jag lite skraj men ok.. Den är en del defekt på de båda men de kändes rätt att ha hos oss. Petrolgrönblå i svagt sammetskänslan.:)
Mellan de fåtöljerna har jag målat en pall till vitt som var obehandlad trä från början, Martin gjorde detta på jobbet och tog med den hem.

Sen är det inte blocket jag hittade utan i Röda Korset fick jag tag i den söta gammaldags uppläggningsfat eller vad man kallar för. Den var rätt tungt blev faktiskt överraskad. Tittade länge på den och jag ville att den ska komma hem till mig. Fick den för 50 spänn....hade faktiskt tänkt måla den till vitt men jag tyckte den är vackert ändå en gammaldags gråblå färg så behöll jag den som den är. Den står på slagsbord just nu.


                                                



Söndag.
Jag var rätt asocial men som tur kan jag inte surna för dagen för jag vaknade kl 4 och blev väckt av Olivia och sov inte riktigt bra där efter så man blir inte riktigt klarvaken på morgonen. Men Olivia var strålande på humör och fick mig att tänka positivt, hon var med mig hela dan dvs att plantera de blommorna som jag fyndade halvapriset på COOP. Olivia målade delar som var till gamla köksbäddsoffan. Var ute för det mesta det var ju skönt att få friskt luft. Tiden rann och man ville ju hinna samtidigt för det mesta tog vi det lugnt är ju alltid skönt än att planera något.
Senare på e.m.hämtade jag ett par längdskidor till Amanda som jag äntligen fyndade på blocket, har missat flera gånger och Amanda behöver ju ett par såna till skolaktiviteter etc, hon hade ingen förra året o tyckte det var tråkigt att åka med pulka eller ngt när de flesta hade skidorna, det var pinsamt men så såg jag dem till salu igår kväll o jag fick dem alltså skidorna till Amanda och till mig nockså med ett par fräscha Salomon skidskorna i st.37, Alltså i min storlek. Tänker prova åka runt där vi har längdskidorspåret nära vi bor när det är vintern.
Tjohoj!!

                                             


Klar!! Köksbäddsoffan blev verkligen jättefin! Det enda vi ska leta efter en madrass till Olivia, och det kommer vi göra under veckan o titta lite olika via internet vad som passar bäst.

Det jag berättade för ett tag sen att jag uppsköt vita tavlan som var guld från början, målade dem och bad er att få se när jag gjort till den klar men icke... Det är alltså vår bröllopskorten som ska in hade jag tänkt i svart o vitt. har inte hittat ännu till slut någon bröllopskort på mig o Martin o förstora på rätt sätt att våran ansikten ska vara närmare än med kropp.. Få se..

Flickorna har varit på simskolan och varit jättenöjda, när de kom hem blev Amanda imponerade över ljusreflekter över äppleträdet som var i blomkrukan men tog bort det. Så hon såg så förtjust i den. Ska ta bild på den någon kväll.
Sen började Amanda frysa för det mesta och kände sig måillande, inte bra. Såg blekt ut i ansikten. Mmm... får va beredd hur det ser ut imorgon.. Jag kommer att ta vab om Amanda har fortfarande febern. Hon fick alvedon innan hon la sig.

Ha en fortsatt skön söndag!

Kram!

Målat målat målat ......

Kära läsare!

Nu är det torsdagkväll igen så man pirrar lite magen när man blir glad att fredag kommer imorgon. En extra känsla något när man vet att helgen kommer :)
Är fortfarande snuvig men tack och lov är det så att jag har ork så jag snart ska lägga mig o ser att klockan springer o vill att jag skyndar mig o bloggar snabbt innan jag ZzzZzzzz... :)

Hoppas förkyldningen försvinner till helgen för jag vill göra en hel del dvs plantera klart till nästa vår.

Tack för tipset Tove, ang om att det är halvapriset där på Coop, brukar faktiskt kolla där om det e något men jag tror jag nappar inget vidare där som är ofta sämst av de andra som sålts bättre. Men de bits inte om jag kan ändå åka dit o kolla ifall jag kan rädda någon av dem och blir gröna o fina igen nästa år.


Ikväll har jag skärpt mig att se till o måla köksbäddsoffan, som Olivia ska få. Vi hade en lång diskussion till slut var jag tacksam att jag inte sålde den på blocket.
Den har stått i vinden och vi tog fram för att se om den passade till tv rummet på bottenvåningen, oj va stor den är o den var inte snyggt så bestämde vi att sälja på blocket, det fanns några intresserade men sen funderade jag och min man och vi stod bredvid den och tittade länge hur ska de sitta på den...Den var faktiskt inte kökssoffan utan säng...för den har lite sned emellan så det fanns ingen brädan heller. Vi köpte faktiskt den soffan av vår kompis för några år sen och den hade vi då våran madrasser till den som vår dubbelsäng, den var mys med blandad gammaldags typ.Problemet var att vi kunde inte få in våra madrasser på 90 och 90, då fick vi byta till 90 och 80 fick den plats för de båda.
Den är ju väldigt gammalt nästan kanske över 100 år gammal. Min man föreslog om Olivia kunde ha den som säng till sitt rum, om hon får kompisar som hälsar på kan den dra och bli större så de kan dela på o sova tillsammans. Det small en verkligen bra idé och jag köpte hans förslaget och vi bestämde behålla den.
Pratade med Olivia om det och hon sa JA att hon ville ha den till sitt rum. Va skönt att vi behöll den utan att sälja den. I mitt hjärtat sa det något egentligen att inte sälja den trots jag vill bli av snabbt för att slippa ångra.

Så den är för alltid vår! Bestämde ändå måla antiktvitt på den så ska vi ta bort hennes säng för hennes fötterna når nästan fram till sängkanten. Det var dags att fixa till ett byte när jag målat klart.




                              
   
Spännande sen när allt e klart ska jag ta bild o se hur den blivit till.



Amanda och Katten Baloo
Nästan varje kväll har Amanda tagit med Baloo och somnat tillsammans, vi brukar komma överens om typ 10-15 min ska vi in när Amanda somnat så vi tar med Baloo ut för att inte väcka henne senare. Man njöt av att titta på de tillsammans när de somnat och det var så himla söt att se dem. Baloo kan känna på att Amanda är lugn och trygg person så Baloo gärna kommer upp till henne varje hon hon ska lägga sig.

Olivia får ha mig eller Martin varje kväll istället som sällskap tills hon somnat. :)



Nu börjar jag bli sömnig när jag ser på Baloo som sover gott! Måste faktiskt dra nu och säger Go Natt till er!

Kram Cina

Hur kan jag få vatten ur näsan igen!!

Längtar till nu i helg igen!! Imorgon är det onsdag då närmar det sig dvs halv vecka har gått! :)

Som tusan har jag fått förkyldning igen! Märkte att jag har dålig immunförsvar så jag tar emot lätt att bli förkyld. Suck...
Mina tjejer mår ju så bra som det är vanligt men jag själv blev förkyld antingen från helgen. :/
Fast jag har ork att jobba så jag får lägga mig snart tidigt i kväll. Sova mer då förkyldningen blir botad inom kort.

Nu är det mycket med omdöme.. skriftlig omdöme menar jag ... skriver skriver skriver, reflekterar,reflekterer, omstrukturerar etc..Baahh..Men måste det tillhör mitt jobb...

Hösten är fortfarande mild och skön väder nu som det har varit varje dag lite kallt på morgonen och senare på dagen skön känsla.. Solen skiner för det mesta...
Hoppas det blir fin väder nu till helgen för min mamma ska komma hit med sin sambo på lördag och då kommer våran syrenträd som de har grävt upp o att vi får här hos oss i trädgården. Ska köpa mer jord för att få mer näring jord till de ny planerade. Krusbär står fortfarande i krukan och har inte hunnit plantera in men det gör jag nu till helgen för då gäller det mest trädgårdsarbeten, samt ska vi också få vinbärsbuske av mamma som ska ta med.. Minns inte om det var röd eller svart. Amanda hoppades på röd...:)
Vi får även hemgjord lingonsylt och saftflaskor..:) Det känns som det blir en julafton för mig med de grejorna som ska komma hem till oss :)

Nu på torsdag är det föräldra möte på Olivias dagis, då blir det Martin som kommer dit för jag var på Amandas föräldramöte i början av september. Men det passar ju nog inte just nu när jag är såå snuvig, även jag inte vet om jag blir bättre till torsdag men Olivia ville gärna att jag stannar hemma med dem på torsdag när pappan ska på föräldramöten. Naturligvis kan jag det.

Idag har Olivia varit stolt och visat mig att hon kunde läsa några ord... En bildbroschyr med olika ord samband till vatten.ex FISK, SNÄCKAN, BÅT, SAND etc.. hon läste det helt själv.
Hennes fröken Åsa berättade för mig igår på dagis att hon har gjort en egen bok och där har hon skrivit en hel del själv och sen har hon skrivit KROPPSDELAR på en stor affisch på dagiset där de pratar om kroppsdelar. Jag tänkte ifall hon tittade på andra bokstäver på annat papper o skrev på affischen men nej sa Åsa, hon tänkte o uttalar själv hur det låter och följer efter ljudet och skriver.. Fantatiskt tänkte jag va roligt. Hon sa hon  blir god väg med att snart knäcka kod för läsningen. Men min uppfattning är inte helt o hållet att hon har knäckt kod men hur på vilken sätt knäckts det kod när det startar läsningen, tänkte jag ifall läsningen ska gälla för fullt eller inte..
Iallafall har Åsa sagt att Olivia kunde skriva hela sin grupp på dagisbarnens namn.
Det blir spännande hur i hennes utveckling ser ut under året om hon ju mer kan kanske börjar hon läsa någon lättlästbok, som hon kan låna av Amanda.

Amanda kan läsa lite lite och det går ju bra för hennes del och att det inte får pressa på henne för att hon får känna efter sin egen lust och motivation av att kunna läsa mer efter sig.

Det är kul att göra läxan tillsammans med Amanda nu, hon har matteläxan till på fre. Tänkte själv har min pappa o mamma hjälpt mig med läxaorna och nu är det min tur! :)

Känner ni er igen själv också som är nu idag mamma och pappa till era barn dvs ni var själva barn som fått hjälp? med läxor?


Ha en bra fortsatt vecka och njut av höstvädret som är vackert med blad som blir gul,röd, orange o bruna!!!


Lördag!

En härlig lördagsmorgon näää. men det var ok att gå upp 7.30 i allafall. Olivia kom till oss 7.16 Ojj...tänkte jag .. Kom o lägg med oss sa jag.
Sen öppnades dörren och Baloo kom o hoppade på oss, jag klev upp o tog honom för att lämna ut utanför vår dörr.
Lade mig igen. En stund senare tappade jag hakan att Baloo lyckades komma in han hoppade upp med o tryckte dörren öppen igen...
Jöss då blir man ju mer vaken än sömning.. öhh..
Lyckades inte ta honom som fan jag skrattade när han förstod att jag skulle ta, så han sprang in under vår säng. Olivia tittade på hela tiden utan att kunna somna igen. Martin blev lite väckt öhh.. så lurade jag honom att kittla på golvet så han skulle anfalla sen tog jag honom igen o lämnade ut honom utanför vår sovrum, ,lade mig igen. Nää Kan inte soooova....
Lika bra gå upp med Olivia. Så de myste filten tillsammans under tv programmet på morgonen. Jag passade på fixa kaffet och tvätten ..Lika bra.. :)
Bilden är det tagen i morse..
Sötis.. Baloo kände sig nöjd o trygg vara inne i filten med Olivia. :)

Sen kom Casper med Tanja hit till oss för att byta kläder och de har presenten som de delar på för att kunna gå tillsammans dit till kalaset som började kl 13.00. Nico som hade kalas alltså.

Så ser de ut när de klädde ut sig. Kul jag hittade spontant piratklädesel till tjej typ som jag hittade hos ÖB för 39kr.. Inte så dumt! Hade tänkt ringörat och måla lite sotis svart o med flätor i håret men Olivia sa NÄPP: Nöjd o kände att kläder var viktigast! :)

                            

Nä ett nytt igen.......                  Såja bättre men ta igen nytt......    SÅJA!! bra nu!! fin bild på dem nu!!

Kalaset slutade 15.00 kom Tanjas Jocke o hämtade dem hos oss o stannade o pratade lite en stund.. Sen åkte de iväg..

Handlade och köpte PIZZA.. skulle bli en riktig hemlagad mat men uppskjuter till imorgon istället :)

Kände tomt nu att inte fixa tjejerna inför läggdags ikväll, de är hos Matilda och Lovisa o sover över ikväll tills imorgon. Kul för de för de var här på e.m o lekte sen ville de sova här men det blev istället hos dem.

Så har jag JU hunnit vara i Olivias rum o gått igenom en hel DEL!!.. vad joo en del småbarnsleksaker som hon egentligen inte leker med längre och böckerna har jag tagit bort en del som jag tänker spara o en del som jag inte vill spara kommer att säljas på loppis i Golfhallen i november, har bokat två bord med en kompis o en till mig.

Det blir nog lika bra att bli av det mesta o några kan man ju spara som Olivia får i framtiden minne av något personligt o speciellt som vi kände det var en del av oss också.

Ang om Rambo katten måste jag direkt berätta om det.. Addie nämnde det stämmer och jag minns oja!!Skriver nu om det..
Addie!! Du minns riktigt bra!! ha ha det stämmer riktigt! hade funderat varöfr han höll på men det var inte konstigt att jag inte tänkte på att han inte blev kasterad än någon gång. öh.. så han hade en favorit nallegosedjur ( minns inte om jag talat om vem jag fått den ifrån ha ha som jag skulle tänka på den nallen när min f.d pojkvännen var långt ifrån mig ) men tyvärr tog Ramnbo nallen alltid o precis som du Addie nämnde. Jag fattade inte att han kunde veta hur det skulle fungera även Rambo inte sett andra göra det?!!! haha...Vi hade ju uppvärmning fester några gånger ( eller ofta?) i vår lägenhet dvs min, ciias och Linda.S då ville Rambo "leka" med nallen tog han i munnen och gick vid dörren där han kunde vara ifred, han märkte ju direkt när vi skulle komma o titta på honom så han väntade tills vi skulle undvika att titta då körde han på det!


Förresten ja ja. medicinen. kommer med det för har ingen lust att springa till köket o se vad det heter.. Aerius antar jag..
men återkommer om detta sen ev berättar lite mer om det också.


Förresten vill jag bara skriva lite kort o att jag varit i Danmark förra helgen med ett par vänner som bilderna säger redan.
Det var roligt att komma ut, bara att vara CARINA. inte mamma...koppla av och äta gott o dricka gott och titta runt butikerna är alltid skoj!!!
Himmel.. man ville ju inte titta på siffrorna hur mycket jag handlat men jag var riktigt nöjd!!
Ett par fusk skinn tights, ett par kängor med benvärmare intill,en härlig stickad kofta i beige grå med stora knappar fram, en svart linne med några rosor i svart vid linnen men inte hela linnens kant, ett halsband i Pilgrim ( Pilgrim är ju tillverkad i Danmark ) Väldigt snygg o fint när Tanja hade en armband och jag såg på den o var förtjust i den. Har ju en del blommor i smycken från Pilgrim men såna häftiga design i svart läder o silver o lite brytnign blandning kände jag oja så köpte jag en kort runt halsband o Tanja köpte en lång som passade henne bra!
Köpénhamn är en fin stad. Allvarligt!! har glömt hur inne i stan ser nu egentligen. Kanske är jag äldre nu och är mer intresserad av mat, dryck o live inne i stan. Var ju i Danmark sist -97 VS.. När jag cyklade tillsammans med Ciia, Anki och Tina ner 4-5 dagar från Örebro till Köpenhamn ( det fattar jag nu inte att jag inte ORKAR göra det idag ööhh )
Det känns mycket att få sevärdheter där o mysiga cafeställen...Folk är live där bland musik o uppvisningar..
Kvällen är verkligen roande, fredagen blev det aldrig utgång när vi satt o åt goda SUSHI restaurang sen tillbaka till hotellet med natten lång.
Lördagen försöker vi se till att gå ut. Det blev lika sent  men nä det ska inte hindra oss så vi åt goda Tacos typ olika mat och sen direkt in till discot och dansade.. Först kände man sig lite skraj för de andra dansade så vild och kände mig öhh..jag blir nog inte bra på att dansa när jag ser dem men nää.. några Lakrist shot hjälpte mig att bota bort tankar och fick mig att dansa lite loss :) fniss..
Haft så trevligt..sen hem sent och kände mig lite matt på morgonen men det försvann snabbt när jag fick en ordentligt frukost in mig :) Sen långa vägen hem var hemma i Örebro sön kväll vid 19.30...
Nöjd!!
Ser gärna fram emot att resa bort igen med några vänner både nya o gamla ansikten!

Fre kväll i hotellet. Ni ser naturligvis röda i mitten tillhör Tanja :) Varför förstår ni väl! hi. Sen sushi restaurang Gott gott!!

Lördagen:
Dag och kväll!



Tack ni tjejer! Bilderna säger mycket och en mycket trevlig resa!

Ha en fortsatt skön lördag ev söndag som kommer imorgon!

Kramen!


Katten Baloo...

Jahipp...Fredag igen. men hääärlig en fredag faktiskt!
..vad ska man säga något för att skriva ner...:) Segt med blogg men visst allt annat är oväntat som har varit mycket och det lär nog bli hela tiden..

Min pappa är det bättre nu och han får mer hjälp och har hört ifrån mamma att allt är sig likt men bara att han får mer hjälp det han inte klarar på samma sätt som tidigare.

Tack mamma! Det har varit enorm tacksam att du varit här o hjälpt en hel del. Du har hunnit dammsugat väldigt noga på de specialla platser jag inte tänkt på hihi, dammat bort de onödiga platser, sytt de håliga plagget, busat o lekt med barnbarnen, bakat.

Idag är det 1 okt...tänk att vi är inne i oktober månad..När jag tänker tillbaka att det har varit så varm o skön i junimånad och att jag varit sjukskriven innan sommarlovet kom. Otroligt att tiden går så fort.

Ja bilderna kommer som säger mycket!

Välkommen älskade katt Baloo till vår familj, en myspys svartis katt som kom hem till oss för en månad sen!



Vi fick honom genom av vår vän i Hällabrottet. Meningen var så att de hade två kattungar en grå och en svart ( på bilden) och de har en större katt. Det visade sig att stora katten inte trivdes med två små vilda kattungar så de tyckte det räckte med en kattunge och de kom på oss för att jag hade pratat om något djur som vi kan ha hund eller katt men hade inte tänkt att det skulle vara så snart.

Däremot vet ni flesta att jag är ju allergi och är allergi mot massor...
När hon frågade om vi ville ha svarta katten hette då Theo...
Jag skulle ta upp med familjen först och pratade om det.
Sen tog jag kontakt med läkaren och frågade om det fanns medicin mot allergi och jag fick faktiskt ett namn på medicinen genom arbetskollegan på jobbet som älskar katter och kunde inte ha de förrän hon löste med att ha fått medicinen och sen funkade det bra. Det var därför jag fick tipset och jag gjorde likadant och vilken ENORM skillnad måste jag säga!
Läkaren har varnat också om att jag inte skulle fungera med medicinen och att jag ändå är allergi då är det inte så bra att jag skulle ha katten för barnens skull eller så. Det var jag medveten om men men vilket trolleri tänkte jag! när jag åt varje dag tablett förändrades efter en vecka.
Jag kunde kela och pussa och krama katten utan att vara försiktigt, själv brukar jag bara klappa och inte vara i närheten och måste tvätta händerna direkt men det är inte så nu idag. Märkligt!!
Var så lycklig för jag älskar också katter och har haft en del katter i mitt liv. Bättre sent än aldrig tänker jag.

Jag minns jag tog hand om två katter som inte kunde behållas trots jag är allergi och ville hjälpa.

En svart vit katt minns jag fick av Christel Fernström många år sen när jag gick i gymnasiet, men minns inte riktigt varför hon inte kunde ha katten...då tog jag med den till Stora Mellösa och katten trivdes bra hos oss ( glömt namn hrm ) för vi hade skogen intill men sen var jag tvungen att flytta till en liten lägenhet i stan så katten blev kvar och de familjen Olsen accepterade och ville ha katten, Som tur det var för de gillade katten ändå

Sen var det en annan katt orange vit som hette Rambo, den fick jag av Emelie som nu bor i Göteborg. Hon var allergi och så tog jag hand om honom o vi hade så fin relation och han var som en hund för mig.:)Tog med till Leksand och hade honom när jag delade lägenhet med Ciia och Linda S...:) Som tur att de tyckte det var ok med katten...
En lång tid senare var jag ganska mycket borta och rest en hel del och kände inte bra att Rambo var ensam ofta så jag tänkte på en som var rullstolbunden och kände sig ibland ensam och då uppkattade jag henne att få min katt för att få sällskap och kela med. Hon blev jätteglad över det. Rambo var hos henne och däremot blev jag glad att hon hade en lägenhet som Rambo kunde gå ut då nära till skogen.
Nu vill jag inte fråga henne hur det är med honom, antar han inte finns i liv nu. Det har jag något känsla.

Sen hade jag två fina silverblågrå katt Mia och Bella, först var det Mia som sedan fick ungen Bella och de va goaste katterna också på ett o annat sätt. Då jag hade sambo o bodde i stan, de var inne katter. Det gjorde ont att jag som valde att gå vidare mitt liv med en annan kärlek för att lämna katterna också men det var ju hans.
Några år senare fick jag ett sms av min f.d sambo att katterna avlivades samma dag som min födelsedag. Det råkade han inte tänka på. Men blev glad att jag fått också veta så att jag fick sörja den dagen samtidigt o tänka på Mia och Bella.


Baloo fick han namnet istället för Theo. Det kom med olika förslag t.ex Sotis, Svartis, Lakris..men på tanke "s" reagerar katten bäst på..men men. Martin kände det var svårt att uttala...Han hade en katt tidigare som var helt svart och hette Baloo. Då kom vi med på det att han fick Baloo för att Martin skulle kunna uttala det.

Kul för Martin att han fick namnet tillbaka från sin gamla katten. Baloo blev vår favorit.:)
Verkligen liiiivlig och bus är han varje dag och sover så söööt och kurrar för det mesta... Martin säger att han har minimotorn inre i sig.

Ha en skön helg!
Natti!
Kram

RSS 2.0