Cykel - mardröm?


 Jag önskade att jag kunde bli som hon! :) Jag har älskat att cykla förut, jag har inte förstått på mig nu idag att jag känner det känns svårt att sätta igång med cyklandet. Egentligen är det ju inte svårt , bara man försöker cykla korta sväng och få bygga upp och inte ha så hög tempot med att börja cykla snabbt då kan man tappa moativationen, försöka behålla det lusten och bygga upp mer då blir man mera sugen på att cykla.

Jag cyklade väldigt mycket förut, jag var visst envis för att klara i allt, jag gillade inte buss och hade inte egen bil heller. Att cykla löser allt tänkte jag och billigare. Jag läste på Universitet då cyklade jag ifrån istan och pendlade dit i alla väder, hade bra regnkläder,de var verkligen till nytta att ha tillanvändningen. 

Rätt kläder - roligare att vara ute i oväder!

Jag jobbar på Birgittaskolan blev det mycket pendlandet också från stan till skolan, och det var inte förståss långt. även allting känns nära ex till stan, kompisar m.m.

När jag bodde lägenhet på Varbergagatan tillsammans med Linda Ståhl, vi delade då och vi cyklade jämt till Risbergskaskolan, det var inte heller långt dit men vi cyklade även det var snö! ( Minns du Linda ? ) Hi...

Jag köpte en bra cykel förra året, men trivdes inte. Den var sjösjala, upptäckte sist att den var lite för stor för mig, jag kände inte bekväm att cykla i den. Jag skulle ha funderat och tittat noga men det blev ett snabbt köp och så ångrade jag, men sen annonserade jag i blocket och det blev ett snabbt affär och fick bra pris så jag kände att jag inte har förlorat mycket, en trevlig dam som kom och fick skjuts hem till mig och köpte cykel på en gång o hon gav mig reklam inom skönhetssalongen hon sysslade med massage, de som tappat hår, botexsprutor etc... ( skrattade lite åt de tmen höll masken och tackade för erbjudandet och fick 10% om jag skulle komma till henne  MEN jag kom aldrig dit .. )

Den unga damen som köpte var rätt långt. Ja nu ser jag hon var helt perfekt i den längden som passade till min cykel hon köpte.

Hon betalade på en gång och sen cyklade hon iväg och log o vinkade till mig när hon drog iväg till en kund som väntade på henne att hon skulle jobba, minns klockan var  ca17.30. Hon hade en kund uppbokad kl 18.00.. fniss..

Sen köpte jag en annan begagnad cykel som jag hittade i blocket  en röd cresent mountainbike var precis KOPIA av min favorit cykel GUL cresent, som jag hade haft mig vid långa och många cykelresor den tiden t.ex Danmark resan, Vätternrundan två ggr, Tjejvättern, cyklat fr Örebro till Karlstad som en dag blev tyvärr stulen i den dumma byn Leksand! Dumt var jag att jag lät den parkera över en lång helg tors-sön när jag åkte te Örebro då det var Kristihimmelfärdhelgen. Skulle ha tagit den in till garage och fått den ställa där istället men gjord är gjord.

Idag orkar jag inte på samma sätt som förut för jag har nu barn och så är det mycket sysselsättningar vid hemmet.
men nu tänker jag, det räcker gärna att cykla till jobbet, det kan jag ju egentligen börja med. Fick tips hur det får man att känna lust av A som berättade själv också att det tar tid att cykla lite av varje dag ungefär en vecka kan det gå över. Man behöver inte skylla på att man har barn för att man slutar att cykla, det beror ju på mig själv också hur jag själv kan anstränga för det.


NÅN DAG kommer det nog att bli av! och måste vinna över mig att vänja vid att  börja cykla en dag ! :)

 - Kram -

Testar med "k"




1. Vad heter du? Karina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Karl
3. Flicknamn: Karolina
4. Pojknamn: Kalle
5. Yrke: kontorist
6. Färg: Korall
7. Klädesplagg: Kjol
8. Mat: Kotlett med pot.gratäng
9. Sak i badrummet: Kam
10. Plats/stad: Karlstad
11. En orsak att vara sen: Kaos i vädret
12. Något man skriker: Kaaaaa....ähum..vad...Koooolllllaaa!
13. Film: Knigh
14. Något man dricker: Krusbärsaft
15. Band: Kizz
16. Djur: Katt
17. Gatunamn: Kristallvägen
18. Bil: Kia ( fick hjälp av min man öh ) :)
19. Sång: Kråkan som satte på granen fick....ngt i det tror jag..
20. Aktivitet med mer än en deltagare: K......

Nää lyckades inte hela heller! Inte lätt för mig att få fram orden när det känns låst i allafall, Då är det väl tecken på att jag är trött? ska nog lägga av det här o krypa in i sköna säng o läsa lite sen ZZZZZZZZZZZ

- Z Z Z Z -

har blivit också utmanad men uppskjutit länge :)





1. Vad heter du? Carina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cool
3. Flicknamn: Cornelia
4. Pojknamn: Casper
5. Yrke: Chaufför
6. Färg: Cerise
7. Klädesplagg: Collagebyxa
8. Mat: Citronsoppa
9. Sak i badrummet: C- vitamin
10. Plats/stad: Colorado i USA  - det stod inte att man ska nämna svenskt stad :)
11. En orsak att vara sen:
12. Något man skriker: Coolt!
13. Film: Crocodile Dundee  - många år sen
14. Något man dricker: Coca Cola
15. Band: Carola
16. Djur: C ? grrrr...
17. Gatunamn: C ?
18. Bil: Citroen
19. Sång: C ?
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Curling

Nää det var inte så lätt! inte mycket att få fram med C....jag är egentligen inte döpt till C men har alltid skrivit med C.. då får jag prova fram med "K" eftersom det är mitt riktiga namn. :)

Ni som känner till kanske kan lista ut de som jag gjort frågetecken kan hjälpa till om ni vill... Min hjärna vill inte jobba mer för att få komma fram till sist :)

Ni som kommer in just det här blir utmanad att göra likadant, men ni som har gjort det tidigare behöver ni inte göra det igen :)


Halsbandet

                                        

Tack för tipset Simone! Gjorde en beställning själv också, blev väldigt nöjd själv. Hade berättat för några kompisar ang om att jag beställt halsband och sade att jag skulle ha 3 brickor...De blev fundersam tre... har inte tre barn själv, aha nån sa Martin. Nää inte hans namn.. de tänkte hrmm. vem kan det vara. jag sa det behöver inte vara namn.. Då äsch det finns så många ord som kan passa in till den tredje brickan så jag valde LYCKA. Jag blev världens lyckligaste mamma att jag fått två underbara töser i mitt liv.
Har beställt en till halsband som jag väntar på, ett stort hjärtbricka och de kommer att stå " DE MINA". Det behöver inte vara namn och jag menar det kan vara mina ibland och mina som jag tycker om tänker jag så för min egen uppfattning, min man tycker det var bra tänkt av mig. Alla har säkert egna uppfattningar så de får ha egna tankar själv för vad den brickan säger.
Jag tycker ju om flera personer dvs inom hela familjen och så tänker jag på min pappa och även det kan vara min mamma också som jag kan säga " de mina " ett neutralt ord som kan säga mycket att jag vet själv vem jag tänker på när jag bär halsbandet. Beställde av en dagiskompis mamma som hade smyckepartyn den kvällen men kunde inte själv komma för det var Martins 41 årsdag den dagen. Så skickadé vi sms te varann och beställde för hade sett en sån på bilden på hennes kompis blogg hemsidan. :)


- Snart Natti -

Oväntat besök hos oss! Dumma dig!

                             

Ja vem kan det vara!

Musen förståss!

Jag tog fram kartongen o öppnade, fick jag en massa sönderrivna fjädrar, och hängägg som halverades och skalen på den var lossnade. Mmmm.. Jaså har den musen varit så hungrig och ätit upp en del..och den har byggt bo i äggskålen den halva. Hopp...så fick jag se och var tvungen att kasta en del. Lika bra köpa plastlådor för att vara säker för papperskartonger hjälper nog inte att bevara i förrådet.

Jag berättade för flickorna. Olivia såg fundersam o frågade var ifrån, så visade jag vägen dit till tvättstugan där dörren till förrådet. Olivia hämtade pappan och pekade på dörren, - Där bor möss! De åt upp våra påskfjädrar och ägg. - Martin nickade och visste inte vad han skulle säga. hihi..


Jaa men ok inget att göra åt, då letade vi fram de som var helskinnande och att ägghängaren var hela också så flickorna ville så gärna hänga redan trots det är inte påsk snart. Men bättre att göra det inne så spelar det ingen roll, och jag har tänkt plantera påskris ute också i blomburken, som förra året jag blev väldigt förtjust i med keramikägg i limefärgad. De kommer jag att fixa nästa helg. :)


Men det är inte första gången råttorna eller möss har varit hos oss. Vi har sett flera gånger, vi hade våran fågelfrö mat påsen och den var fullt på golvet och de har ätit och njutit och alla skal av solrosfrö låg på golvet. Mmm...


Men en hemskt sak. Jag vill inte röra den ännu idag. Några av mina vänner har varit hos mig o blivit uppvisad av Martin ha ha.. kanske fler om de har sett också. Martin visade själv...Att han har en råttfälla med en bur låda och de möss som kom in och inte kan komma ut är kvar och de är alla skelett nu idag jag har inte räknat hur många men det såg ut några där så jag tittade snabbt bort. Fyyyyy.. jag blev skräckslagen när jag fått se dem när Martin visade mig. Det verkade vara hans husdjur! Han tog väl om den och visade upp oss och sen ställde han tillbaka den på hyllan!.. Inte ens kasta dem..shit.. Musen som har dött där och kroppen har försvunnit helt totalt. torkat ut sig tror jag...eller om andra musen har ätit upp för att överleva sig själv.


- Nej jag vill inte lista ut det varför det blev så!! uhh..


Men de får inte följa med till nya huset till sommar, tyvärr får han begrava dem någonstans om han vill. :)




Flickorna har fixat till det påskriset, de tyckte det var roligt med många färger.. Själv skulle jag välja ett eller två färger att blanda men äsch nej det är flickornas grej tycker jag de får göra vad de vill :) Men där ute vid dörr verandan, vill jag gärna fixa det efter min smak för alla ska se det varje dag när de går förbi vårat hus ..hihi..

- Bye bye -

Zebra-Nalle!

 SYSKONKÄRLEK! Fnitt o Skratt hade de och även gråt och gnäll! pga krockat varann och grrrr trött för en sen fredagskväll!...

Det är Olivia! Hon har en zebramask på sig, hon hittade just en lådan som var oöppnad påse, med både Zebra och nalle mask. jag la ju bara där för att reservera om de har tråkigt nån gång eller att det inte händer ngt och så hittade Olivia så kan jag visst inget göra något åt det så de hade roligt den kvällen och de hade på sig o lekte och jagade varann. Söta de var så jag passade på att ta kort på Olivia o Amanda.
Tyckte det var rent slump att hon valde Zebra och det matchade just hennes tröjan som var redan randig. :)






Amanda - Nalle... Det matchar just bra att hon har brun tröja och brun mask på sig.

Snygga plagg fr Åhlens!

                                                             

Döööläcker vår o sommarkläder.

 Snygg brun väska. Himmel vilket pris det kostar! nää jag får nöja med mina andra väskor. Den skinnväskan påminner 70 talet. Min mamma har en sådan skinnkort kjol i samma färg som jag har fått nu för min mamma kan inte ha den längre, men jag fattade inte att mamma hade den. jag provade själv och hade så svårt att komma ut med den. Varför?
Joo Den är alldeles för kort, försökte dra kjolen lite längre för jag känner att min rumpan är vid kanetn. Ujamej nej det klarar jag inte att ha .. hihi.. jag får fota min mammas skinnkjol med bälten nån gång, men snyggt är den. Om man ska planera att man ska inte sitta nån gång under kvällen utan STÅ hela kvällen Fniss...:)

Den svarta tunika ser skön ut, siden kanske tror jag el tyg.. Snyggt till strechat jeansbyxa eller utsvängda jeans byxor..hmm..
Vet du vad!
Högklackarskor.. egentligen tycker jag om och skulle vilja gå i dem i vardagarna. men men nää. jag måste tänka på det bekvämmaste för min del för jag jobbar på en skola och jag känner samtidigt jag vill inte vara kallad snobb.. Jag menade inte så min tanke säger bara för jag känner att jag kommer att trivas med såna skor. Men varför inte jobba i företag eller dylikt som kontortjej..då skorna hade varit perfekt att ha varje dag..Mmmm. jaja.. jag hade en gång röda högklackarskor på Dövas Dag i Vänersborg, jag var egentligen lite skraj för att använda. Ja ful vana tror jag eftersom jag är inte van med såna skor. Men då använde jag de röda skor. Mmmm spännande var det och försökte hålla mig vid balans bra för vid några drinkar fungerar det bra men om det varit flera drinkar då skulle jag ha fått foten bli bruten är nog inte trevligt eller svullen.
men tyvärr hade jag inte dem hela kvällen. Det gjorde ont, förståss är jag ju inte van vid det och så tog jag av dem och tänkte herregud vad skönt då e jag utan skorna och gick i nylonstrumpor ett tag sen tog jag dem på mig. ööhh..
Men..
visst att kunna ha dem ibland att gå ut o äta gott eller krogen vid sommarkvällar med vänninor...:) mmm..

Ja det skadar inte att drömma! :) Jag kommer nog inte att göra det i verkligheten ....hi..

- Ha en gott fredag! -

Nu reklam på Oskarsvägen annan bild

Jaa..
Jag försöker kopiera från Åhlens bilden den tjejen som har vår/sommarkläder på sig men förgäves, när jag nu idag åkte efter en föreläsning som slutade vid 16.00. Idag var det obligatoriskt dag för oss på Bsk som ska stanna till kl 16.00 och att vi har en obligatorisk e.m en fredag till den 8 maj, sen är det för kompensation för att vi blir lediga tisdagen den 14 april.tjohoj efter påsklovet! Visste inte själv det för trodde det gällde bara eleverna att de är lediga medan vi jobbar, men fick veta vi personal är också lediga..hmm...har lite liksom planer att åka till en barnkalas som vi e bjudna till just på annandagpåsk måndag den 13.e...så vi klurade till hur vi ska hinna hem och om det blir bara jag och tjejerna eller om min man följer med men hans barnen kommer den dan då bör han vara hemma, själv behöver jag inte anpassa...

Joo angående reklambilden..När jag tänkte då jag åkte förbi att Harmenbyxan försvann.. fr Gina.. Jaså har den bytt till annat, då det var Åhlenstjejen.. Fina kläder faktiskt .. Rött o ljusblått var det.. men det lockade mig inget, på tanke att jag vill hellre spara pengar!

Hi. jag lyckades denna gången i allafall o harembyxan lockar mig nu inte längre så det blir inget köp och jag SPARAR 199kr!! hippa! fnisss fniss..

Harembyxa fr 80 talet är tillbaka!!!

                  
Mmmm harembyxa är ute nu! Jag åker varje morgon till mitt jobb där såg jag ofta stor skyltad fram vid hörnet på Oskarsvägen, om jag kommer ihåg rätt gatan. Det finns en hörnbutik som har så fina grejor och saker där Desgin eller jöss brukar ibland handlar där men min hjärnan vill inte öppna åt mig :)

Jaa så första gången jag såg. Jöss harembyxa tänker jag Nää kan inte tänka mig använda den! Den påmnide mig mycket när jag var 14-15 år då jag älskade den i svartfärgad och hade bara två st som jag brukar växla mig medan den tvättades så hade jag den andra. Jag använde den jättemycket! När jag gick i högstadiet i Karlstad, jag var riktigt kär i svart färg, svart jumper, svart sotis hård målad på mascara, svart kajalpenna runt hela ögonen, riktigt permanent hår hade jag. Fniss.. minns nu ocks tjock svart bälte runt byxan, och skinnstövlarna hade jag.


MIn pappa o mamma protesterade mig när jag använde den under vintern, de säger att det var för kallt och att jag måste ha andra byxorna som var varma och då  var de moderna den tiden typ manschesterbyxorna i vitt, turkos! ( uuuhhhhh glöm det nu idag för mig! ) MIndes att jag inte använde jeansbyxorna, men min favorit var att jag hade en hel del trasiga jeansbyxa med en massa spets tyg och hålslitet emellan. MIn pappa accepterade inte alls att jag skulle ha på skolan men jag hade kalsong en gång EN ROSA KALSONG under ljusa jeansbyxan och hann smita till skolan ( bussen ) så pappa blev sur på eftermiddagen när jag kom hem. Hrmm min mamma gjorde det inget, det syndes som hon gillade det ngt sätt så hon lät mig hä hääää..

Ja men då använde jag extra kalsong under harembyxa vilket var en räddning att den inte syndes som visar att jag har en till under harembyxan så sade min mamma o pappa inget mer och de vann inte över mig. Fniss.. jag behöll det som jag ville och hade långkalsonger under hela vintern.

Och nu idag är den tillbaka!

Humm...tittade ju den varje morgon, konstigt första tanke säger det nej till mig men senare flera gånger har jag sett den fick min tanke säga : Kanske...

Sen vidare har jag sett för många gånger då säger min tanke till mig.. Inte så farligt 199kr

Hallå min tanke då jag pratar med mig själv..vad sysslar jag egentligen med.. Då började de på sista dagarna nu säga till mig. - prova köp den o prova hemma ..mmm så säger min tanke nu idag och fortfarande har jag inte bestämt om jag skulle våga köpa den......

Kände ibland om jag är för gammalt för det men tjejen på bilden ser fräsch ut är ju farligt att det blir påverkan för folk att se på och då,betyder det att jag måste göra det till  fräsch ..vaa då tänker jag är jag inte fräsch då...dumt tänkt av mig. Jag blir ju fräsch efter renduschat, eller blir fräsch av det kläder jag trivs med och sånt...då är det väl fräsch för min del. :)

Men då känner jag också om harembyxan ser ut som en stor blöja på mig så att jag inte har världens största binda.:)

-Nää.....

Jag fortsätter fundera lite om jag går med på det eller att jag vinner över min tanke att jag inte köper det.. Hum hum

Men köper jag nån av dem blir det tyvärr ett svart..fortfarande älskar jag svart och som tur att jag jobbar just den yrken jag har är jag ofta klädd i svart för att vara neutral mot eleverna.. :)


- Svart är min evighet -

Vårvisa

                                               

Tyckte den var söt och gammaldags bild, måste ta med det här in i blogghemsidan, på väg att se fram emot våren när vi möter slask snö, regn, blåsig, sol, vind stilla, värmen från solen, blommor vaknar ...mmmm :)

- Vårkänslor efterlängtad -

GRATTIS MIN ÄLSKLING 41 ÅR!

                                             

Grattis grattis vår käre make/pappa på din Våffeldagen idag!

Flickorna gav present inklusive med syskonen också. Han var verkligen nöjd med alla presenter, det han fick var mjukis byxa ( jag har förstört hans byxa när jag målade. ööh hihi så får han ny ) ev en tröja och presentkort hos Tatoo, nu äntligen är det på allvar för hans del, han har pratat på det i många år och provocerade mig att han är renare än vad jag har eftersom jag har två tatueringar, och att han inte har nånting. men jag frågade om han kan tänka sig tatuera sig ändå.

Då svarade han:

Ja gärna sa han men frågan var när.. och det såg ut som han tyckte hellre jag ska se till att han ska göra det genom att vi fixar en tid o datum.  Det trodde han aldrig att vi skulle göra men tyvärr så händer det just idag och Så blev han just överraskad att det ska va just nu hi hi.. Han blev så glad och tänkte ofattbart, nu har han ett datum lång fram över och få god tid o fundera vad han vill vilket han har funderat olika som blir till sist ett som han får bära livet ut. Om datumet inte passar honom får han ändra på det och flytta till ett nytt datum..

Vi ska äta tårtan ikväll och ha mysig ihop..

Grattis 41 åringen!

Pussar från oss  alla 5 Törnblommare

Gamla bilder! :)

      Jag med vita hatten, bredvid är det Johanna Moberg ( bor i skoghall ), den svarta hatten är Jonas Lindblad. ( Jonas! känner du igen dig ? he he he nää inte mycket faktiskt du ser ju helt annat ut nu idag )                                                         
Jag tror vi gick i klass 3....osäker.. men minns inte varför vi klädde på oss, var det då vi lekte under tiden mamma,pappa, barn...Men nää tyckte det var sent för oss att leka såna ha ha. vi gjorde kanske teater och visade för hörseltekniker Annika. Tror nu hon går i pension...Det var på Kvarnbergsskolan i Karlstad som några år senare lades ned då vi hade strejkat för att vilja ha skolan kvar, vi demonsterade mot politikernas arbetsrum utanför biblioteket minns jag, ja glömmer aldrig den dagen för det var samma dag som min farfar dog. Fick veta på vägen hem efter pappa hämtade mig när jag steg av bussen var han rätt allvar i ansitket, och berättade att farfar gick bort och somnade på sängen i frid o ljuvlig. Det var sorgligt samtidigt att jag kämpade med mina kamraterna att få skolan kvar men vi förlorade så vi flyttade till en annan skolan Mariebergsskolan. Men Jonas flyttade till Örebro då han gick klass 5, stämmer det?

               


Gymnastik gick jag på några gånger i veckan, det var skojigt men rätt jobbigt för det var mycket musik då försökte jag hänga med allting som räknades steg och vad som hände för o efter. Jag fattade inte att jag klarade det och jag ville vara en av dom inte att vara utanför gemenskapen. Hade en kompis som hette Anna Jönsson, var fantatiskt att hon ställde upp och bokstaverade o kunde några tecken och berättade för mig vad som ska hända och vad vi behöver tänka på när vi visar gympatekniken. Jag höll det bara några år sen bytte jag till fotboll och där älskade jag för det var inte samma sätt för man fokuserade på matcherna och träningar och att det var inte mycket social i jämförelse med gymnastik upplevde jag. Kul att prova olika aktiviteter under tiden innan jag var 15 år då flyttade jag till Örebro och då var det bara innebandyn som gällde för mig men  basket hade jag en tid innan jag satsade innebandyn. 
Den bilden är det på mig och Johanna. En kille vid spegeln jag har glömt men jag tror han hette Mikael.. Har inget kontakt idag och vet inte hur gammal han är idag. Men ungefär i lika ålder som vi.
Det var förskolan på Sommaro i Karlstad. Jag hade den rutiga skjortan och håret var rätt kort. hmm.. jag såg ut som en kille fniss...

Våffeldagen!


                                       
Här med blir det mumsiflimamba med våfflordagen just idag den 25 mars. Det ska vi just fira den dagen och även förståss för våra kära make/pappa som fyller år den dagen. Vi kommer att fira för honom med våffeldagen. Hade frågat om han ville äta något annat än att det är våffeldagen varje år. Han har inget emot och äter gärna hemgjorda våfflor som är smaskiga. Har fått recept av en kompis och hon har ofta gjort när vi hälsade på dem när barnen lekte och jag älskade hennes våfflorna och där efter gör vi jämt hemgjorda våfflor och slutade med paketvåfflor för vi känner smaken ska vara den just orginala smaken! Alla våffelrecept är väl rätt bred med olika smaker. Jag har inte testat fler andra våffelrecept men just har jag alltid använt det här.

NI kan få receptet av mig om ni vill prova eller samlar på recept. :)

drygt 6,5 dl mjöl
ca 1,5 dl socker
175 g margarin ( smält det o låt det svalna )
6 dl mjölk
2 ägg
1,5 tsk bakpulver
1,5 tsk vanilj socker

Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt mjölk och smält margarin.
Vispa ordentlig ( gärna med elvisp)
och tillsätt äggen.
Låt smeten stå svalt ca 30 min innan våfflorna ska gräddas.
Grädda våfflorna och lägg dem gärna på ett galler.

Avgör själv vad ni vill tillaga extra god smak, blåbär, grädde, glass, jordgubbar, riven choklad över.

Har ett annat recept som jag hittade på nätet, verkar vara spännande och började undra hur det skulle smaka och är nyfiken om jag skulle testa men hinner inte imorgon, har inget en del produkter som finns i receptet här hemma så jag får testa någon gång på helgen. :) Självklart för er som älskar mint, ni som inte älskar mint behöver inte läsa det här :)
Tänkte just på min pappa älskar mintchoklad. Önskade att jag gjorde det o ge till honom imorgon om vi bodde nära. mmmm..

                                       

Choklad och mint är ju en klassisk men läcker kombination!

Chokladvåfflor med mintgrädde
2msk smör
3dl vetemjöl
1tsk bakpulver
1krm salt
3/4dl kakao
1/2dl strösocker
1tsk vaniljsocker
2dl vispgrädde
2dl kallt vatten
1dl mjölk
Tillbehör:
Lättvispad grädde
1 droppe pepparmintolja

1. Blanda alla torra ingredienserna.
2. Vispa ner vattnet i (1). Vispa grädden lätt och blanda ihop i smeten, samt det smälta smöret.
3. Grädda smeten.
4. Tillsätt pepparmintoljan i den vispade grädden, vispa ihop och servera med chokladvåfflorna.



Våffelkram!

kaviar modell?

      Lustiga bilder! Hittade på nätet.. Jaa..Måste det vara en KALLEs ansiktet hela livet, jo det är ju han som har varit skapad ifrån början..det såg roliga bilder från andra motiver..såå...Den ser ju rädd ut och andra tjejen med långhåriga,sen tofsen och sen kanske Martin själv. hö hö..                                                                                            Inte så lätt att fixa genom painttavlan att få Martin in på den bilden. humm...fniss fniss.. hanhar inget aning om det förrän om han tittar på nån gång i min bloggsidan..fniss...   

jag tänker liksom vi säger hon eller han... är det skillnad...eftersom vi frågar alltid hur mycket är klockan dvs alla svarar hon är halv tolv....   Det har väl inte hänt att vi säger att han är halv tolv.. Så det har nog med historien att göra...Fröken Ur hette det då den tiden minns jag när jag var liten. Kaviar är märkt av en killmotiv..direkt från början och det har inte förändrats till att byta till något, bara ännu fler smak än en som det var förr i tiden en smak sen bygger till flera olika smak..
Leker egentligen med de bilderna som jag tyckte det såg roligt ut... hihi...

Ha en bra kväll!

Bilkörning

                                                                           
Ja ...jag körde till Stockholm i fredags...Själv älskar jag ju att köra men gärna bara det jag känner till mest och närheten och inte långt är alltid kul att köra, jag känner det är inte alltid lika lätt att agera när jag vet att jag ska bort så långt någon gång på helger.
 
Har nog märkt att jag är bortskämtd och att min man kör alltid överallt. Tyckte det är bekvämt och att jag får ta hand om all som är på bak t.ex om flickorna blir törstiga eller hungriga eller vill ha papper etc..

Då förstår jag också att när jag ska själv köra när han inte är med. Jöss..varför känner jag mig så nervös...åka till Stockholm tycker jag att min man ska göra det inte jag. Det var onödigt tänkt av mig tycker jag. Det är ju inte svårt att åka dit. Jag kände inombords att jag fick ångest och var rädd om att det skulle råka illa. Så får man ju inte heller tänka så.
Kör bara och då flyter det bra och sen känner man igen det och bara fortsätta.

Då åkte vi till min vän i fredags, var inte så svårt för jag känner igen vägen dit men skylten var jag osäker så fick jag namn på skyltarna av hennes man så jag fick känna igen o även vägsträckan till deras hem också var inte svårt.

Men då blev jag ännu nervösare när jag ska lämna Stockholm för att åka vidare till Uppsala! Fy...Min man har gjort det och jag bryr inte mig om att titta vart el hur han åkte. Jöss tänkte jag. Min vän förklarade o hennes man förklarade de sa så tydligt och det såg inte alls svårt ut. Min bilduppfattning fick förstora till det. ( Eg onödigt av mig att förstora det ) Kände mig lite pinsamt att de försökte gottgöra att förklara mig när de även förstår att jag skulle egentligen klara av det..fniss!

Då memoerade jag vad de sagt och där efter körde jag...Blev glad att det gick bra och följde skyltarna sen kände jag igen där ska jag följa efter och allt flöt så perfekt och jag kände mig så lättnad!

Varför så LÄTTNAD...jaa..jag förstår på mig att jag är inte lika framåt som när jag var yngre..Har jag blivit nu för gammal att känna så eller är det moderskänslor jag känner bara eller att jag inte har varit mycket borta sen jag fött flickorna.

Jag frågade mig flera gånger men jag blev stolt och det var inga alls problem. Skickade till min vän o sade det gick bra osv så hon visste både att det skulle gå bra för mig o samtidigt förstod hon mig att jag känner så.

Då känner jag att jag kan tänka mig flera gånger komma o hälsa på både Stockholm o Uppsala vilket känner lättare att åka nu och hur vägarna styr.. Jag känner ju förståss inte till "krångliga" vägarna och broar och skyltarna i Stockholm och även det är full fart med temport att köra bilarna i olika fältar...jag måste liksom tänka snabbt inte stanna o tänka vart ska jag där eller där...bilarna är ju bakom o kör som alla andra så måste jag bara tänka snabbt o se skyltarna redan långt iväg o ser det är det ja bra o sen se om bilarna kommer från andra hållet för att komma in den tredje fälten så jag får inte tänka att ändra för att låta den köra före mig utan bara åka på! puhpuh..

En vän tycker håller med mig att det är fullt fart med tempot med bilarna och måste snabbt tänka hur man kör o vart man ska till...

Ja...vi ses igen i Stockholm/Uppsala nån gång igen! :)

Kram till er för helgen 20-22 mars!

                                         

"Vi" stod det på kortet, men jag tänkte mest på katterna som föreställer nån av mig där på bilden även spelar ingen roll om det e svar el orange, för jag tycker det var en söt bild att välja eftersom ansiktet spelade ingen roll hur det ser ut. Katternas ansikten ser likadant ut för alla och mina kompisar såg ju inte likadant ut så tog jag den bilden liksom döljer  ansiktet som motsvarar på det sättet

Jag sänder detta hälsningen med en kram  till alla nyss ihelgen jag träffat och det var verkligen så rolig att få komma ut o träffa er många som ett par flugor i en smäll. Alltså jag kramar till den andra "katten" är till er alla som jag träffat o umgått hela helgen. Dvs jag menade kram som tack att jag varit hos er två olika hem o ev träffat fler på barnets kalas. Även hade jag sällskap i bilen för resan dit o hemåt.

Tack T och C.Mysig att ha er att åka med o hemåt! Sött att C satt i mitten mellan två tjejerna. Som tur det var att vi hade dvd filmen och de åt gott..:) Olivia somnade ändå o var rätt trött, hon sov inte på dagis. Amanda somnade också. Han var pigg hela vägen eftersom han sov på dagis, var ändå nöjd hela vägen.

- Hugs!-

Napp - äntligen slut!

Får då berätta kort, men det kommer en till historia om henne med olika sätt avslutad med amningen, vällingflaskan, men blöjan valde hon själv att sluta. Sen nappen tog det lite längre tid. Jag ville ha henne fortfarande " liten" när hon har nappen, men det  var dags att träna upp o resonera med henne flera gånger efter jul. ang om det sen...:)

Hon har lämnat nappar i en skål två gånger ut till Altanen men grät och ville ha tillbaka. Ville inte tvinga henne heller. Men på tanke var att hon använder väldigt mycket napp än vad Amanda gjorde, så hennes tänderna såg lite kluva ut alltså sneda. Kände att det fanns ngt risk om hon skulle ha tandställning sa en vän till mig. Det fick mig att tänka på det...

Hon valde sluta napp på dagis vilket var en bra början. Då var det bara hemma kvällar och nätter som gällde. Sen som ni vet förra inlägg berättade jag att Olivia råkade illa på sin läpp när hon åkte själv rutchkana på stenen och fick ansiktet på small på stenen noch hon hann aldrig få händerna fram för att stoppa snabbt. Det gick för fort så hon fick skuren på läppen och det svullnades fort och hon kunde inte ha nappen då den natten fick hon hoppa över, andra natten grät hon men accepterades att somna fort, tredje natten tänkte hon inte på det och fjärde natten till idag var det likadant. Då var det ju synd att det är en konstigt avslutning för henne eftersom vår tanke var att hon ska lämna napparna ute och få som tack av fågelungarna som får alla hennes nappar vilket inte blev något.


Jag ville få henne lämna ut även hon inte hade napp på några nätter men Martin rekommenderade mig inte göra det för han har känsla att hon tar tillbaka suget på napparna så var det bättre att strunta i det och ist'ället överraska henne som ni får se bilderna här nedan och ev ni kan se lite såret som blivit bättre på hennes läpp. Idag tappade plåstret själv och det såg fin ut och att det kommer läkas fint vilket jag oroade mig att hon skulle få ett fult ärr men barnen läks nog snabbare än  vuxna kanske?....                                          



Olivia blev fundersam när jag sa att jag såg något där ute i altanen. Då blev Olivia fundersam vad jag menade, då pekade jag där Olivia såg och hon sa vad....Ja något från fågelungar som har tackat dig och gett dig något. Då förstod Olivia att det gällde nappen så hon sprang snabbt ut o hämtade skålen och kom in och blev glad att det fanns paket med godis, pengar etc..
   Vad där säger Olivia!     Ut o hämtar mmmm tänker hon...    snabbt in för har inga skor, lite kallt!    Syrran Amanda och Mamma ville vara med o se vad hon fått     Åhhh hamburggodis va gott! o Pengar e mycket tycker hon. Hon tycker en femma är lite pengar men en krona i massor är mycket pengar :)         hämtade den nya kramdjuren och höll den i min famn och den var väldigt mjuk o skön att hålla        Nöjd och glad och fått en jättego hundvalp som får heta olika varje dag säger Olivia, Den hundvalpen blir istället för nappar för varje natt hos henne.   Hon var i allafall nöjd att hon fått något tillbaka som hon inte behöver napparna längre och hon säger att fågelungarna gillar hennes nappar nu :)

Bilder ok eller inte

Jag ville bara ta upp mina åsikter och dela gärna med era synpunkter och åsikter var ni tycker..

Jag berättade för några av mina vänner angående om min minsta dotter Olivia att hon råkat så illa en olycka på dagis i onsdags. Det  var så obehagligt att träffa henne eftermiddagen när jag slutade jobba o kom hem. Det gjorde så ont i mitt hjärtat när jag såg henne och jag är så imponerad att hon var alldeles lugn och att hon blev så medveten att hon är så försiktigt med att leka och så. Min man fick avbryta på jobbet o hämta henne för att åka snabbt till vårdcentralen, det kändes lättare för mig eftersom jag är så känsligt så det är bra att min man kunde ta hand om det och han hanterar det säkert bättre. Då fick det oroa mig för att tänka på henne hela eftermiddagen tills jag kom hem.

Då sade jag till några av mina vänner att jag skulle berätta mer o sätta in bild på henne. Men det tvekar fortfarande då när jag funderade. Nää det kan vara känslig och säkert alla som får se kan må illa av det.

Jag är inte expert på tekniken att man kunde göra en dimmig fläck på den obehagliga platsen och få ändå fram bilden på Olivia och att ni som vågar se kan klicka av den och se o dela med läsningen, och ni som inte vågar se behöver inte klicka på den fläcken alltså. Då valde jag att inte ta fram...för det kan kännas både sorg och ont och kanske inte trevligt att se på. Det kan bero på vilken gräns det är ok.

Har sett en annan blogg som har visat några bilder på ett barn som blev sur, vilket är sött och att man inte behöv er ta fram alltid glada och spralliga och roliga bilder på barnen som har det alltid för bra, det kan också finnas olyckliga, att man inte får allt man vill, bara säger nej etc för att kunna skapa diskussion om varför det är så blabla vilket kan vara också intressant.

Men sen tänkte jag också att det är säkert inte alla självklart som vill bli publicerad med i bloggen. Jag har fått se några har gjort det vilket inte gör mig något för jag tycker det är ok, även jag sätter in för jag vet de har gjort med mig hos deras blogg är ju ok för mig då uppfattar jag att det är ok hos dom.

Men de som inte använder blogg o kanske är så aktiv med att vara med i blogg måste jag förståss fråga på vänlig sätt om det är ok att få bilderna med i min t.ex blogg, så de har sagt ja. Det kan känna skönt att få veta innan än att göra det när det finns folk som inte helst vilja vara med i offentliga bilder.

Har hört att en vän har frågat sina barn om de vill vara med i blogg när en mamma vill skriva ibland. Barnen har valt nej och räcker bara med namn o skriva om dem utan bilder. Det kan jag ju förstå. Mina barn är små, även min äldsta Amanda är medveten om det och tycker är roligt, men jag måste då fråga ibland då och då om hon tycker det är ok... Även Olivia också. Min man har sina barn som jag inte kan göra vad som helst o sätta in i blogg  vilket jag inte vill göra utan när jag fått deras godkännandet om det är ok och de kanske vill också veta vilka b ilder då känns det bra för oss allihopa. :)

Just denna gången ingen bild :) hi..det är en frågetecken... vad säger ni gott folk om detta? Alla har förståss olika, en del tycker det spelar ingen roll och en del kanske tycker det är sjkälvklart det beror på vilken gräns man kommer till etc.

Ha en gott kväll!!


Gala middag filmfestivalen 5-7 mars

                                                                       
                                                                

Här kommer bara dessa bilder som jag tog under gala kvällen. Tyvärr blev det inte många bilder som jag trodde, jag hade sett fram emot att ta en massa bilder vilket inte blev istället blev det mycket prat hela kvällen. Vi hade väldigt trevligt och fått träffa en massa folk som vi inte sett på ett bra tag. Så vi var nöjd med allting till hem vid kl 1 tiden, helt slut var jag och somnade snabbt! Puhhpuhh...
Det var kul att få använda den klänningen som jag hittade i en butik här i Örebro efter jul. Tänkte kommer jag att använda den. Den skulle också passa till olika typ av fester. Jag måste berömma Christina Yalcin som gjorde några delar av löshåret till mitt hår, hon såg till att det inte ska synas "falsk" så hon fixade det hela och tack för hennes hjälp. det var jobbigt att locka håret i långt tid, man är inte van eftersom är själv inte långhårig. öööhhh...tänkte ska jag spara långt men man behöver inte locka varje dag heller. Hur ofta fixar man håret då borde jag inte klaga när jag gjorde det ändå. Fick ju sällskap av Tina o hennes man och familjen under tiden. Örhängen hade jag svarta från början men Tina o Ida tyckte att det matchar inte riktigt till klänningen så erbjöd Ida att låna ut sina ett par örhängen i silver, Tack snälla du som lånade ut!

Var ute i fredags och kollade en massa urklipp filmer som döva har gjort. Fick intryckt att några var bra och några var så sega. Jag och min kompis satt o disktuerade om dess filmer, det kom fram att vi hade likadana tankar etc...

Ja det var verkligen rolig att få komma ut, såna tillfällen kommer man ju inte så ofta. Min man och jag tyckte vi skulle behöva komma ut så Farmor kom o passade lör till sön. Tack Farmor!

Tiden rann i väg så filmfestivalen är slut och det blev lyckad och bra jobbat av Patrik o Alexandra för den fina programmet.


Först och främst dessa minibilderna fick jag lyckats nu förstå hur man gör..T.ex Rävgången bilderna förstod jag inte hur jag skulle få in fler bilder för ett ämne att skriva om. Tack S för besök en stund igår och att du förklarat mig det här hur bilderna sätts in i ett bild. Toppen nu kan jag det!

-Kramis-

Min pappa - Lars

                                

Denna fotobilden har jag i vår sovrum på hyllan. Den tycker jag är något speciellt och vacker bild med att titta ögonen bort mot " havet".. den bilden är nämligen min älskade pappa Lars. Ja han är ju min förebild, han har fått mig känna att allt är inget omöjligt och har tagit med mig överallt genom hans aktiviteter och att jag ska vara med en hel del. Dessutom har jag fått en del kunskap av honom när han var aktiv i föreningslivet i Värmland den tiden. Hörselfrämjandet hette då när han satt i styrelsen och varvade alla som bor i Värmland som har hörselskadade ev döva barn. Vilket blev lyckad en lång tid tills han fick sjukdom vilket var tragiskt, då orkade han inte mer med att ge så mycket och måste tänka på sig själv. När jag flyttade till Örebro kom jag då i aktivt med ÖDU, SDU en tid,. En rolig tid minns jag!

Min pappa har det lite tufft idag, försöker hälsa på honom med mina flickor ibland några gånger om året. Han vill helst inte åka hit, han har inte varit här sen Olivia föddes. Det kände ont i hjärtat att han inte kan göra det som han brukade göra förut. han åkte alltid hit nästan varje söndagar när Amanda var liten. Det var som en kyrkobesök för honom hos oss. På söndagar brukar man gå till kyrkan :) Men han var alltid hos oss hela dagarna och deltog med oss att äta och lekte med Amanda, sen när jag väntade Olivia i magen då var pappa med också på slutet när Olivia föddes och han träffade henne då hon var bara en dag gammal och fick bära henne. Han sov över sen skulle han åka hem kände han sig lite annorlunda sa han men åkte hem i allafall sen fick jag veta nästa dag fick han åka med ambulansen till Sjukhuset, det blev allvarligt med honom. Jag blev chockad. Han fick stroke och doktorn förbjöd honom att åka bil eftersom han hade ofta yrsel vilket medicinerna måste ändras, han blev inte riktigt bra som innan när Olivia föddes. Det kändes lite otäckt att tänka en ung kommer ut när en äldre måste bli "sämre".  Jag är glad att pappa fick delta med när Olivia kom ut till världen. De får ibland kontakt i telefonen vilket gör pappa väldigt rörd och glad. När vi kommer o hälsar på ser jag bara hans tårar rinna framför ögonen att han ser på Amanda och Olivia. Jag blir så rörd av det för jag förstår att han inte kan busa eller leka på samma sätt som förut, men han ser på dom och pratar med dom och får skratta med. Det är fint att se de tillsammans. Jag hoppas få den mera tid med att få hälsa på pappa så ofta vi kan. Det är lättare att åka hem till honom när vi har lov för då har vi flera dagar ledig. Sen har pappa inte kört något mer nu på 3 år. Han kommer liksom aldrig göra det. Bilen såldes bort.Han fick faktiskt tre gånger stroke så jag vet inte hur ofta det kan komma fram och när eller att medicinerna avgör eller hans kraft.. Jag är inte så bra på att förstå sådant.
Det roliga nu är att jag försöker hjälpa honom med all när vi är hos honom. Han säger ofta så här: Nej det går bra, jag kan själv. Själv Själv Själv. Flera gånger tjat. .han säger sätt dig, jag kan själv...Mmm... det var samma för mig när jag själv också har sagt jag kan själv.. Nu är det hans tur att säga det när vi försöker gottgöra det åt honom..hihi..

Ialla fall den bilden var min pappa ute på sjöss utanför Stockholm. Han var sjöman den tiden, samma som alla killar går på militär nu idag. Men jag frågade aldrig min pappa om man kan också vara sjöman nu idag eller gäller det bara militär idag. En fundering  bara. Eller att det gäller bara militär nu idag med olika perspektiv jag menar t.ex vårdare, sjuksköterska, matlagning, försvarare etc... Lite häftigt att vara sjöman på något sätt tycker jag,  Den bilden tog min pappas kompis som var med på båten också berättade han för mig

Den bilden gjorde jag själv, jag fick negativbild av honom då jag gjorde fotolabb på kursen några gånger i veckan den tiden jag gick på Gymnasiet tror jag eller efter gymnasiet, kommer inte riktigt ihåg..Men min kursledare var Pam Måfors som gav mig väldigt bra lärorikt hur man gör. Synd att jag inte kommer ihåg nu idag.,.men se om jag har lite kvar minne om jag provar hos någon.

Har också gjort en förstorning bild på min mamma, riktigt svart hår 60 talis höghår med mycket spray i håret. hihi..hon färgade den jämt säger hon och hade svarta ögonbryn och svarta fransar. ja låter häftigt..Den bilden har jag nog någonstans i lådan, skulle va kul att kunna scanna den och ta med in den nån gång.

Kramis

Snödroppar

Snödroppar.....en känslan att våren närmar sig, man längtar till lätta vårkläder o sommarkläder. Vinterkläder är ju inte alltidf trevligt när man ska klä på sig o det tar extra tid att klä på barnen på morgnar, men det behöv er man ju inte klaga för det måste man göra ändå, att klä inom en lång vintertid. Puh....Nu är det rätt slask och blött där ute, blir alla utekläder dyblöta, byte o byte o byte igen.

Där vid blomrabatten hos oss har vi också vindruvor inplanterade från förra året, fick vi av mina svärföräldrar, även en fin ros som ska sprida sig på väggen. Ros har många kärt namn och jag är inte äkta gröna fingrar vilket jag är dålig på att ha olika rosområden som heter. Den är egentligen inte ros bukett utan det är ngt ja vad kallas det..jag får återkomma när jag just har sett den i plantagen eller någonstans så kopplar jag till en tidigare historia till det här så att jag vet vad det heter.
Funderar hur vi ska göra, för vi vill så gärna ta med dem till nya huset vi ska flytta i sommar. Får väl fråga min svärmor som är aktiv i trädgårdsföreningen. Hon har äkta gröna fingrar och har många blommor hemma hos sig som hon sköter året om, tar in när det är vinter, sen tar hon ut dom när det börjar bli varmt. Fantatiskt av henne. Vi har en massa smultron som plötsligt har utökat för varje gång, de hoppar ur frön och blir nya sen är det detsamma igen, det har spridit till staketet och även till grannen, de bugar oss med tack och får smaka smultron när de hamnat till deras tomt. :) Ville också ta med dem men det är egentligen inte svårt med att göra nytt igen. Mmm..Får fortsätta fundera...

Adios

Olivia-Milton

 Olivia var stolt att få bära Milton som kom på besök tillsammans med mamman Simone och Nico. Hon var rätt försiktigt och tänkte en riktigt bebis, eftersom hon hade lekt alltid med en docka bebis docka alltså med att byta blöjor och kläder, mata med välling. Hon tittar på när Simone byter blöjor på Milton och hon såg verkligen fundersam. Hon hade tjatat förra året att hon ville ha en lillebror eller lillasyster när Simone väntade barn. Men vi förklarade henne att hon skulle kunna få en docka istället och hade resonerat nästan varje dag på pedagogiskt sätt så att hon till slut accepterade och såg fram emot att få en bebisdocka då hon fick i julklapp förra julen. Puh.. skönt att hon inte tjatar länge, hon får ju låna andra som har bebisar istället. En gång tidigare kom hela fam Lindvall till oss o fikade, då hadé Milton en liftväska som var i TV rummet, under tiden vi fikade i köket då skulle de hem, Fredde sade något till Simone att det kommer nog inte att få plats för Milton att vara i liftväskan. Mmmm.. Olivia hade lagt bebisdocka där i liftväskan och lät henne sova där. Lustig..sött...de både är lite nästan lika stora.

-Kram-

Rävgången-Olivia

Som vanligt älskar Olivia att stå framför Kameran. Hon tycker allting är så spännande och hon var visst envis att försöka åka skridskor, hon ger inte upp för det och samt var det mycket folk där på RÄvgången, jag trodde det hette Rävåsen, men en vän rättade mig till Rävgången, så hoppas jag denna gången var rätt stavad. hi... Den ligger nära I3,  Rynninge områden. Fint o vacker utsikt..
Ja som ni ser jag sparar o lägger in i varje bild varför inte kategori och att alla bilderna är i ett områden t.ex Rävgången, det har jag fortfarande inte lyckats och inte kunna förstå hur eller var jag ska göra. har inte heller frågat några av mina vänner hur man gör, men jag försöker envisa att klara det själv om jag inte lyckas så får jag fråga dem. :)
Det skulle jag ladda in bilderna förra helgen men tiden rann och så ville jag ta med dem också eftersom vi också har ´varit ute i naturen som vi tycker ibland om och vädret var helt perfekt.. Vi tog med oss varm oboy och mackor. De njöt och tyckte det var mysigt att äta ute.

Bye Bye!

Rävgången - Amanda

Amanda stod och vilade en stund innan hon skulle fortsätta och åka skridskor med hjälp av sin pappa. Ibland tyckte hon det var roligt att åka, ibland tyckte hon det blev för mycket att hamna på marken. Visst handlar det om att ha tålamod. En bra träningsätt att börja med i allafall. :)

Rävgången 28 feb

Amanda och Olivia åkte på en kälke på isen, det fanns en stomme som fastnade i mitten, och repet var runt på  kälken för att kunna fastna, sen kan man dra på stommens långa bräda till kälken för att snurra runt. De tyckte det var jätteroligt så de njöt av det även det fina soliga vädret var fantatiskt! Vi var där en lördag dvs i slutet av feb för att prova åka skridskor,

Kramen

                                 
Just det kram till er alla, har inte varit så aktiv denna veckan o blogga. Det kommer nog snart troligen efter filmgalan som ska pågå nu till helgen. Ska få min nära o kära från Stockholm o hennes man o sova över hos oss. Det är inte ofta vi umgås när vi ses, trots vi bor i olika stad. Vi försöker umgås när vi just ses. :)
SÅ deras pojkar ska sova hos oss också så de får leka med Amanda o Olivia, Martin blir barnvakt den kvällen. Han kastar ut mig tillsammans med dem för att gå på bio, eftersom han ska gå med eleverna nu på tors o se på filmer. Men sen kommer farmor hit o passar lör till sön, då ska pojkarna hämtas av mormor o morfar som bor 12 mil från Örebro.
Då får jag och min man gå ut o ha trevligt på galamiddan, blir spännande och extra är det när alla ska va finklädda och kul att se andra också klä sig. Det är alltid kul. har pratat med några tjejer som har planerat om hur håret ser ut, hur klänningar ska se ut.. Verkligen kul.. Det kommer säkert antal bilder efter filmgalan.

Så missa inte!

Denna veckan får jag ta det lugnt från att blogga men man vet aldrig om jag hinner kasta några ord av rent spontanthet under veckan..Mmm så är det nog svårt att säga som jag hade tänkt mig hihi...

ja som katten visar  med en mysig kram till er som läser min blogg!

RSS 2.0