En vecka sen!


Ja just en vecka sen var det hemskt oväder! Snöigt och allt, men nu idag är det så stor skillnad! Men de hade roligt! vi promenerade till COOP för att handla ltie innan vi fick besök av en familj från Hällabrottet. Vädret såg dimmigt o det snöade då..Visst känner man konstigt att det har förändrats så mycket på en kort tid!



Lättare kläder, utan mössa, solvärmen, solglasögon, MEN bilstolen? He.. Vi hade lust att städa våran bil och "duschat" den medan Olivia ville testa att sitta den just den inte finns i bilen att åka med hela tiden. Hon tänker: hur funkar det att sitta när bilen inte åker. Hon njöt en stund för en avkoppling o skrek åt mig, ta kort på mig! Säger Olivia.

Det var fantatiskt väder idag! Vårkänslan o värmen var underbart!

Vi var på trädgårdsmässan idag, väldigt trevligt o roligt att se..Mycket man vill ha till nya huset där vi vill fixa ny trädgård men kan ta nästa år istället Lite plock o annat som vi kan ha till nytta i sommar!

Det första vi tyckte var viktigt att vi köpte en kompost. Bra att ha året om, bli jord o fixa ny till plantering igen!:)

Ha så bra!

Kommentarer
Postat av: Fia

Oj, vilken skillnad! Mkt snö förra veckan och nu ingenting, men det är ju bra det. Vill inteha snö! :)

Hihi. Kul att ni var på trädgårdsmässan, skulle oxå vilja dit men jobbade i helgen så jag hann inte.

Hmm... Kanske nästa år :)

Kram

2009-04-05 @ 09:33:04
URL: http://edwugo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0