Tar lite paus fr Blogg..

                                   
Bjuder en bidl på mina döttrar som hade klänningar på sig. :)Bilden var tagen för några veckor innan påsk.

Har haft mycket nu med allting, så jag känner att jag inte orkar blogga och det behöver man ju inte göra varje dag utan då och då eller en gång i veckan eller en gång på några veckor. Jag var väldigt ivrigt och tyckte det var så rolig att vara på mitt blogg ibörjan och nu är det rätt lugnt.

Mycket som känns för mig är det en massa skrivningar omdöme på våra elever på jobbet, åtgärdsprogram på några elever, har städat,packat, sorterat, kastat en hel del på huset.
Vår påskhelg har inte varit mysig eller ngt men vi har haft väldigt trevligt hos ett par vänner som bjöd på middag på långfredan för att vi inte behövde laga mat när vi packade o kastade en massa skräp hela långfredan på hela dagen! Uhameij...Vi har gjort så mycket med huset än vad vi trodde, kändes väldigt bra efteråt! Själen blir lättare ngt men ännu lättare sen de kommande veckorna innan flytten.

På Annandagpåsk åkte Martin o kompisen M till Soptippen och tog släpkärran och det var tre fulla på släpkärran. Oj så mycket skräp vi hade! :/ man anar inte så mycket att vi lyckades få bort så mycket.

Kartonger ökar nu här i huset att det syns nästan överallt... Ska fortsätta packa då och då, sedan känns det lättare när det närmar sig att man orkar hinna med allting. Tack till de vänner som lånat ut till oss en massa kartongerna.

Nya huset! Ja vår blivande hus det har varit lite tyst om det eftersom det hade inte hänt ngt men just nu står en del "pinnar" på vår mark, dvs pålning, för att hålla huset stabilt för att vår tomt mark är rätt mjukt och ofta blött så rekommenderas pålning för att hålla som jag sa ibörjan. Såg idag en hög med stenar grus, de börjar gräva imorgon säger han. åh vad spännande. Bilderna kommer sen...Däremot har vi fått ett brev idag som står att de kommer med lastbil med huset den 30 april! tjohoj..då passar jag på ta bilderna den dagen vi e lediga! perfekt kanske hinner vi se lite detaljer vad de kommer att göra med det osv.

Ja må så gott folks!

Hörs igen snart när jag ska blogga igen..:)

-Aprilkram-

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: piggelin

Kul!..Snart är det inflyttningsdags! Spännande!

Jaa det är alltid mycket städning:-) Bra att ni rensa så ni har mindre saker inne i nya huset!

Kram!

2009-04-21 @ 21:37:26
URL: http://dansarengirl.blogg.se/
Postat av: Fia

så söta flickorna var i klänningen! Man behöver inte jämt blogga. :) Man har rätt till och ta paus ibland. Lustigt, för ni frågade om vi hade lådor och det hade vi inte, men sen plötsligt hade vi många. Haha, vi behöver ej dem tillbaka.

ska bli spännande sen och se huset! skönt och få kvitt med mkt skräp. Bra gjort av er! :)

Kram!

2009-04-21 @ 22:10:40
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: Jennie P

Hej hej! Haltade in på din fina blogg. :) Det låter så spännande med nya huset. Kommer att följa din blogg vad som händer med huset :) Må så gott!!! kram kram

2009-04-22 @ 09:36:57
Postat av: Anonym

Heejj Jennie! Kul se ditt namn här. Ja Välkommen att följa upp, det kommer att hända mycket saker på kort tid med huset, Hoppas allt väl och att det rullar på med ditt jobb o livet också :)Kramkram!

2009-04-22 @ 19:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0