Stort tack!......

                                  

Till er Fredrik, Classe, Rob och Jea som har hjälpt oss med att ta tunga möbler till nya huset.

Det är så fantatiskt att ni ställde upp, även det var fler som kunde ställa upp men vi insåg att det räckte bra och att det var nästan tomt, så det inte behövde meddelade vi till några att vi inte behövde, vi tänkte kanske det är bra med att ha många som kan hjälpa till vilket blir snabbare, men som tur killarna tog med två släpvagnar plus vår, så det blev tre st, vilket var kanonsnabbt med att bära nästan tomt här i huset, vi sover naturligvis för sista natten här på Bråtenvägen! Vi har bara sängar här kvar, kläderna, tallrikarna, kyl och frys, skohyllan och tavlorna. Skööönt!! Fattade inte att det GICK. Var faktiskt oroligt hur det skulle gå.. Vi måste vara klar senast på fre kl 8.00 för städfirman kommer då o städar hela huset från tak till golv. En fick följa med oss och äta Pizza för vi inte lagade ngt mat här hemma, för köksmöblerna togs till nya huset också. De övriga hade sina planer och sparar till en middag hemma hos oss som de får naturligvis komma en dag och äta hos oss :)

Imorgon sover vi på Åstrandsvägen! :)

Men imorgon fortsätter vi tömma huset med all sakerna som är nudagens användningen och att vi ska se till allt tomt här dvs gardiner, rullgardiner etc....Skönt att jag har tagit flyttledig, vilket man får göra om man jobbar hos staten, min man fick inte ta flyttledig för det ingår inte i kommunen, så han tog pappaledig ändå så Olivia fick vara hemma med honom. På fredag tar jag mammaledig o får unna oss hela familjen i nya huset med att fixa en hel del!

hujamej! snurrige Cina som är nu såååå trööööööööttttttt...

Kommentarer
Postat av: Fia

Skönt att det gick fort! Ska bli spännande och se sen när ni är klara, ville inte komma och störa igår då det säkert var kaotiskt hos er. :) Kram!

2009-06-11 @ 21:16:36
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: Anna Sofia

Hej!! Roligt se hur det har utvecklats med husbygget och att ni flyttat in, jag väntar med spänningen på berättelse hur det känns att sova första natten i nya huset. Lycka till med nya huset.

Vi har renoverat rejält vårt hus och är snart färdig med den nya hallen, en utbyggnad och målat huset, nu är det bara garagebygget kvar, men det får vänta ett par år tills vi sparat pengar eller om det regnar plötsligt pengar hemma hos oss ;-)

Kram.. Anna Sofia..

2009-06-14 @ 10:59:05
Postat av: Sofia

så spännande att äntligen få flytta in! :) ska du jobba imorrn o på tis eller är du också ledig då? kram

2009-06-14 @ 21:50:24
URL: http://sosia.blogg,se/
Postat av: Lolo

Heej och välkommen till nya hemmet:) tänker på er DAGLIGEN hur ni har det o VILL komma förbi men men vet hur det är när folk bara dyker upp oväntat när man har fullt upp så nejtack, väntar hellre tills en signal kommer och då kommer vi gärna förbi o hälsar på en stund. Är så himla nyfiken, det förstår du väl;) Hoppas allt har gått bra även om det är alltid jobbigt att flytta med en massa saker o allt. Hör av dig om det är något. Du vet att jag finns;) Pussis

2009-06-15 @ 12:53:27
Postat av: Anonym

vad härligt med flyttningen! Spännande att få bo i det nya huset! Hoppas att jag kommer förbi o hälsa på er någon gång! njut av att bo i ett nytt hem!grattis, förresten!Kramar i mängder

2009-06-15 @ 12:53:40
Postat av: Rebecca

vad härligt med flyttningen! Spännande att få bo i det nya huset! Hoppas att jag kommer förbi o hälsa på er någon gång! njut av att bo i ett nytt hem!grattis, förresten!Kramar i mängder

Obs glömde att skriva mitt namn hihi

2009-06-15 @ 12:54:13
Postat av: Lolo

Hej och välkommen till nya huset:) Hoppas ni trivs bra även om det är alltid tufft och jobbigt att flytta. Tänker på er dagligen hur ni har det osv och självklart suuugen på att komma förbi men men vet hur det är när det dyker upp folk oväntat så nejtack, väntar hellre på en signal från er så kommer vi och hälsar på när ni känner för det:) Stressa inte ihjäl er. Hör av dig om det är något. Du vet att jag finns:) Pussis (hoppas den här kommer in för det är andra gången nu o nåt gick fel:() Du vet jag är ingen proffs på dator:)

2009-06-15 @ 12:56:46
Postat av: cina

Absolut ni är mkt välkomna när ni får komma o hälsa på o tack Lolo som kom idag med sin käre make o hälsade på rent spontant vilken överaskning men kul!!:) skriver mer snart..puss på er..

2009-06-15 @ 23:07:20
URL: http://mimmimussepigg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0