Nyfödd hus har kommit till Världen på Åstrandsvägen!

                                   




                                    



                                                    



                                                        
 

                                                                       



                           


FÄRDIG! Självklart är det inte 100% f'ärdigt, men huset står där nu och alla rum finns färdigt fördelade, garderober, kök, braskamin står där för att installera sedan, badrum men inte kaklat klar ska göra sen, tvättrummet med tvättmaskin och torktumlare etc..... Fantatiskt att huset har blivit till nästan 6 timmar enligt Martin för han hade koll på det sen i morse och varit där flera gånger och kommit tillbaka för att ta kaffe sen hade han inte mer tid att vara hemma med mig fniss.. så han drog tillbaka och kollade tills de var klara. Jag passade på packa det mesta och kasta en del skräp, men har kommit till huset några gånger och tittat.

Har varit inne där för jag trodde knappast att de har gjort färdig i köket, waow tänkte jag gick runt för att få en känsla av atmosfär och det var härlig känsla..

Min man och jag tittade på varann ja det var värd för oss både att vi skapat det tillsammans och för våra familj. Jag försöker mäta några väggar och fönstrens mått, var så sugen att ha ett nytt tyg från ........det säger jag senare om det har blivit av att köpa dem. :) till köket .Har ju en köksgardin nu i köket vilket duger ännu ju bra om att ha den också till nya köket.

Sen ska de lägga takpannor, tapsetera, kakla och klinker i badrummet, klinkers på golvet vid ingången, el anslutning och vvs förståss...Mer information kommer vi sen igen.

- På återseende -

Kommentarer
Postat av: Åsa

woooww snabb...... snygg hus och inne också.... det blor spännande tills slut när ni flytta in och önskar er en riktig lycka till!! packa och flytta lugnt och fint senare ..KRAAM

2009-05-02 @ 21:37:57
URL: http://smilesmilesmile.blogg.se/
Postat av: Piggelin

Åhh vad spännande!

Ja fantastiskt att de kan montera på en dag typ!..Men ska de så gräsen eller färdig gräsplattor typ?nyfiken

Det kommer bli fint inne i huset!:) Härligt med nya vitvaror!:p

Kraam!

2009-05-02 @ 21:45:38
URL: http://dansarengirl.blogg.se/
Postat av: rosi

wow.. vilken snabbt den blev .. jätte fin hus.. det bli jätte finARE när den bli klart.. pii spännande.. massor kramisar

2009-05-03 @ 08:15:14
URL: http://strandbergljung.blogg.se/
Postat av: Tiny

Snabbt byggt måste jag säga! ;) ;)

2009-05-03 @ 09:54:39
URL: http://minds.blogg.se/
Postat av: Sofia

det var intressanta bilder!! :) speciellt för min gubbe som är också sugen på att bygga hus! :) det verkar bli ett jättefint hus..! kram

2009-05-03 @ 19:00:29
URL: http://sosia.blogg,se/
Postat av: brorsa

Hej,syrra...

Hur många rum och kök är det i den nya huset?

/brorsa Jonas

2009-05-03 @ 20:02:37
URL: http://www.metrobloggen.se/mittandraliv
Postat av: Anonym

Ojoj, som ett lego hus!! Vad fint hus dte blev! Heja heja!!:) kram

2009-05-03 @ 21:08:48
Postat av: Fia

Ojoj!! Vad fort de jobbade. Trodde det skulle ta flera dagar, men nej! :) men såå spännande. Nu närmar det sig ännu mer, kul med nytt inredning och så. Blir så nyfiken. Tur att solen sken när huset byggdes ihop. :)

Kram!!

2009-05-03 @ 21:16:34
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: Åsa

Kära cina... Jo så klart du får läsa hur hur ur hur hur hur hur mkt du vill på min blogg och jag veeett ni har massor att göra och spännande att se hur hus såg tills SLUT =) så det är lugnt.. Jepp kan se på min bogg du kan kolla själv.. leta inne på din meny så kick.. syns.....KRAAAAM

2009-05-04 @ 06:24:14
URL: http://smilesmilesmile.blogg.se/
Postat av: Tanja

Tusen tack för igår och kul att få se nya huset ; ) Spännande!!! Vi ses im = )

Krampuss

2009-05-04 @ 08:47:08
URL: http://tancasjoe.blogg.se/
Postat av: Tiny

Haha, löfbergs lila, de skulle se coolt ut! haha,, förlåt jag skrattade - fick bara bilden upp i min hjärna! höhö.. Hoppas ni kommer trivas bra i huset! Vet ju du alltid velat flytta..

Oj, så de överraska dej? Me Amandas hål i öronen? I marieberg, kan man göra hål tidigare där? som 4-5 år gammal? I kumla är det 6 års gräns.. Emina tjatade och tjatade, sa jag är faktiskt stor nu mamma,, hmmmm okey, så åkte ner te Eminas kompis Tildes mammas affär här i Kumla å tog hål - blev så paff över att Emina var så tuff o gjorde dem! Hon e ju osså så försiktig av sig.. höhö.. Men så stolt som du sa.. ;) Bra veta vad man ska köpa i present nu ;)

MM.. pollen ja - blir så arg, vill kunna vara ute mkt,, hade tur i fredags o lördags,, i fredags var det ju vindstilla å så.. Lördags var vi i badhuset å badade, mådde kanon.. men igår blåste det så jag var inlåst i huset - Huu.. längtar efter regnet :p Fniss, så pollen regnas bort!

Lycka till me fortsatt packning o allt! När ska ni ut ur huset exakt datum?

Hyff ha lite löfbergs lila hemma! :p

Hihi..

2009-05-04 @ 09:45:47
URL: http://minds.blogg.se/
Postat av: Tina

Ojoj vad spännande och snabbt det går. Ännu spännande att få inreda hemmet från början. Blir säker mycket fint!! Pusspuss / Tina

2009-05-04 @ 09:52:54
Postat av: Yvve

Å, vad ackord dom jobbar med ert hus. Det är spännande att se ett hus "föda". Snart blir ni ivriga att inreda i huset. Nya möbler?

Kollar din blogg och följer upp ert husbygge. Hälsa hem.



KRAMELIII...

Y

2009-05-04 @ 17:56:24
URL: http://vittarvackert.blogg.se/
Postat av: Helene

Hej! Grattis till ert nya hus! Helén J berättade om det att ni håller på att flytta in i huset. Det ser fint hus. Lycka till med huset! Kram fr. Helene, VBG

2009-05-12 @ 23:06:35
URL: http://duellare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0