Pysseltjejer!

Amanda har alltid älskat att pyssla hon är en riktigt pysslare, allt hon tycker om att syssla med papper, tejp, klister och färg. Det har hon skapat en hel fantasier t.ex korg, halsband, blomma etc... Olivia var inte då riktigt pysslare för hon kände då att hon inte kunde så mycket men nu har hon utvecklats och tyckte det är roligare och hon ville lika mycket som Amanda. Denna veckan har flickorna pysslat ganska mycket, jag hittade en låda med en hel del papper, snöre, glitterkulor väldigt småå, pärlor också. De var ivriga och ville pyssla så de har gjort i två dagar, tyvärr tog de slut.
De kunde komma fram med olika fantasier etc... Det hänger två st i vår köks lampan också en snöflinga som Amanda gjorde och Olivia gjorde en fjäril.. :)



 



- Ses ! -

Kommentarer
Postat av: Fia

Vilka söta & kreativa töser du har :) jättefina!! Hugo målar mycket och ofta på förskolan, kul att se. han är så duktig. hihi. kul och ses imorgon!! KRAMRKAMM!

2009-10-08 @ 20:51:57
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: Linda E

Kul att se bilder på dina tjejer. Blir påmind om mina tjejer då de var små. Roliga minnen dyker upp.

Hoppas allt bra med er. Nu i helgen ska min Amanda ha 3 tjejkompisar från Malmö. Kul. Hon längtar..´

Kram trevlig helg, hälsa hem

2009-10-08 @ 22:34:58
Postat av: Fia

Tack själv! Barnen hade jättekul och Hugo somnade så fort jag hade gått ut ur hans rum! :D Edwin somnade oxå ganska snart efter. De hade kul och säger att de vill träffa era töser igen ;) Det gick bra med Edwin, han har fått munnen lite svullen och kan inte dricka ur vanligt glas, att han fick sugrör. hihi. Jaja, men tur inte allvarligare än så.. Kramm!!!

2009-10-09 @ 22:14:20
URL: http://edwugo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0