Amanda på övernattningsläger

    

Bilderna på mina töser: 1.a fr sommaren ifjol hos mormor, 2:a julafton hemma hos oss, 3.e bild hos mormor de bakade ifjol sommar.4.e bild hos mormor i myssoffan.5.e bild Olivia hos mormor före jul.


För en timma sen lämnade vi Amanda i Hovsta församlingen, ett rosa hus då Olivia döptes och hade dopfika där. OM ni läser det o minns som varit med på Olivias dop. Olivia fick se själv och frågade var vi där.
Jag sa jaa vi var där o åt tårta och fikade och öppnade en massa fina presenter till dig.
Olivia fick se inne o självklart mindes hon inte men kul för henne att få se.

Vi packade luftmadrass, sovsäck, kudde, gosedjur o lite extra kläder för kylan imorgon och Lite godis.

Egentligen var det försent med anmälningen, missade totalt något varför pappret vi inte fått eller inte kände igen.
Ringde och fick kontakt och frågade om hon fick vara med, förklarade att hon får inte så mycket musik o sånger av oss nu idag hos oss som dövfamilj. Det var ok sa de när de hade möte nästa dag och sade att det var undantag att Amanda fick vara med för att få musikal med sånger.
Kände bra att jag berättade vår argument varför Amanda skulle få chans att vara med.

Hon var jätteivrig och pirrigt när vi kom dit och hon träffade sina kompisar Maria, Rebecka och Sara.

Hoppas övernattningen går bra tills imorgon. Ska hämta henne kl 15.00 ( kände att det blir en lång dag att hämta henne, men det blir ju bra, sen ska Amanda direkt till en kalas som börjar 15.00-17.00
 
Då blir hon säkert helt slut sen lör kväll då vi familj ska ha myskväll tillsammans.

Olivia ska nämligen också på kalas imorgon hos Malte. Har köpt presenter idag och slagit in färdigt och kortet de skrivit också.

Själv är jag inte riktigt kry men det blir skönt att sussa tidig ikväll, kände halsbrännan hela dan o igår började det. Undrade varför.. inte kan det va ngt allergi nu som våren kommer men det regnar nu så "släcker" de på de som inte täpper ut..Mmm...

Har druckit en god te som Martin tog med ifrån Turkiet, det smakar ungefär som Oreangokrydda dvs till Pizza men en blandning med ört.. inte dumt och turkisk honung verkligen god! Martin ordnade det åt mig när jag låg i soffan på e.m och sov en stund.

Har nämligen varit hos tandläkaren idag och de fick fixa mina tänderna o hade tandsten, inget trevlig känsla när de skrapar. Uhhh onnnttt!!! Hon frågade om jag inte använder tandtråd..Nää är så urselt dåligt på att göra det...då sa hon det finns ett stort hål på vänstra nedre sidan av tänderna så det är bokad nästa gång i juni för att laga ordentligt den till att få täckt på hålet. Hrmmff...

Olivia har lämnat sin önskemål på vad det blir för mat imorgon, hon skrev att det skulle bli VOFLEROR (våfflor ) och två andra bilderna myste hon med sin pappa. Det kan va en skön egen tid för Olivia att Amanda inte är i närheten. Inte så ofta är de ifrån varandra!



Ha en trevlig fredagskväll!


Kommentarer
Postat av: Fia

Mysig bild på Olivia & Martin. :) man får passa på när det ena barnet är borta. hihi..



Jaa, det är tråkigt att han har dött, men han blev gammal och nu får han träffa sin fru, som dog för 25 år sedan...



tack, det är kul och göra smycken, så om du är sugen på att beställa ngt eller liknande så säg till ;)



Nicklas köpte oxå en påse te till mig, haha, vet inte om samma som din, men det är den vanligaste smaken i turkiet, inte så dumt. jag dricker inte ofta svart te, helst grönt eller rött te. så det var ovant att dricka den men gott iaf :)



kramkramm!

2010-04-23 @ 20:50:23
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: Ulle

Vad mysig bild på dotter och far! Ni får ha det en trevlig helg!! Kram

2010-04-23 @ 23:44:15
URL: http://ulle74.blogg.se/
Postat av: Anna Sofia

Hejhej.. Det är så mysigt med Olivia och Martin, det ser roligt också, den ena tittar Olivia, den andra Martin..hi



Idag blir det städning, målning och kalas..

Kram.

2010-04-24 @ 06:51:47
URL: http://ljusthemma.blogspot.com
Postat av: Rosi

Mysig bild på martin å olivia.. där rosa kyrka i hovsta hade min båda barn döpas . lagom fin liten församling tycker jag.. ha så skön helg.. vi förberedd och vänta på de första gäster kommer kl 12 och håller på folk kom och åka fram till natt.. hehe.. kram.

2010-04-24 @ 10:04:03
URL: http://strandbergljung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0