Helg, Lucia etc..

Helgen befann vi i Göteborg o var hos familjen Trolsegård och Hagstedt, kommer med bilderna sedan o se hur vi haft, måste kolla bilderna o komma överens med dem först innan de läggs ut.

Helgen var fullt upp och intensivt men väldigt nöjda var vi, vi valde att åka tåg och då den fredagen fick jag ledigt för hade jobbat in tre dagar under höstlovet då får man tre dagar komp.ledig så fredagen tog jag det. Martin tog pappaledig.

Olivia har aldrig varit i Göteborg förut,Amanda har varit det en gång men hon mindes inte, det var då vi gick på Ice Disney o tittade på. Det var länge sen då Alva var 3 år och Amanda var 5, tror jag om jag minns rätt.Då hade Vera kommit ut till världen (stämmer det Cia?Om du läser denna nån gång :)

I allafall åt vi hos Pizza Hut och det har flickorna inte smakat tidigare, såde tyckte det var spännande att äta på restaurang, det var ett bra tag sen vi gick ut o åt tillsammans. De fick glass efteråt som efterrätt.

Vi gick lite runt på stan men flickorna orkade inte gå för det var för varmt med kläderna.Öh...
Sen tog vi oss pendeltåg och de tyckte det var spännande, det var som att åka tåg.

När vi var framme hos Cia, barnen möttes och var blyga ibörjan men sen blev det bara lek direkt , en massa lek vimlar hela tiden hos dem.Kul att se det funkat bra!

Lördagen passade jag på att ta med Cia till stan, inte ofta är hon på stan så vi var där ett par timmar och tittade snabbt runt.
Medan papporna var hemma med flickorna och bakade julgodis med mandelmassa o smältchoklad.

När vi kom hem så ordnade vi oss innan vi åkte till Liseberg där de har en fin julstämning. Första gången för oss alla, men för Martin vet jag inte om han varit där då det är Jul, har inte frågat honom om det:)

Det var vackert...tittade på skridskor föreställning med personer som klädde ut julfärger och även Lisebergs gröna Kanin.

Flickorna åkte farfars bil med papporna, sen besökte vi en antal runt och tittade på, drack varm choklad. Såg ren med släde som man kan åka med.
Tomte verkstaden slår allt!Det var alldeles för vackert och rolig att se tomteverkstaden. Så mycket jobb tänkte jag, de har förberett säkert en lång höst innan jul....


Hem på kvällen o var helt slut, så söndagen blev kort och bara med frukost och sen åt vi mandelmassa och fikade innan vi åkte tillbaka till centralen för att ta tåg vid 12 tiden till Örebro.

Vi hann nämligen till flickornas simskolan efteråt, nästa gång är det sista gången.Nu känner Amanda mer motivation eftersom hon nu bytt till en grupp som heter Sälen, och då ska hon börja simma hela bassängen, vilket är spännande tycker jag.Olivia är kvar i fortsättningsgrupp 2. Lite synd är att de har olika tider så man får ta som det är även man vet det är mot ljusare tiden till vår.
Eftersom nu i höst har de haft samma tid samtidigt även olika grupp, var rent slump. Det har varit perfekt och spar på tid.

NU spelar det ingen roll.Simskolan till våren börjar den 23 januari så är vi direkt inne till Februari som sägs.

Ska idag hämta min mamma,som kommer till Örebro o stannar några dagar. Hon vill gärna titta på Lucia.Amanda ska ha det nu i kväll.Olivia har nu på måndagsmorgon och vi ska samlas kl 7.20, trevligt! Så tidigt på måndagsmorgon när man har haft en helg innan öh..

Nya jobbet vill jag bara säga att allt är toppen!Det har funkat bra och är så nöjd. Nya arbetsuppgifter är roliga och är så motiverade nu.

Är inte beredd att ha jullov när jag känner så motiverad men det behöver de andra som har haft en hel termin här när jag bara haltade in i slutet av terminen nästan, men det blir bra med en avrundning på något sätt och sen efter jul blir det en bra start av i våren.

Jag ska fundera om jag ska fortsätta blogga efter jul eller så gör jag uppehåll för har en del små projekt som jag vill ha mera tid med.:)

Ha det gott med er!!

Kram


Kommentarer
Postat av: Cia

Det var jätteroligt att ha er härhemma hos oss. Toppen att du och jag hann gå på stan. Önskar att få göra det flera gånger. Ja, i tomtarnas värld är mycket fin. Skulle vilja ha sådan i vårt hus om vi ska bo i huset.



Ja, just det - Vera var 4 månader gammal när du och Amanda gick på Ice Disney. Alva var 2 år och 3 månader gammal. Amanda var 4,5år då.



Vad har ni för projekt nu? ;-) Spännande att få se vad ni har hittat på.



Kram



2010-12-18 @ 18:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0